kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 
Karnabahar pane
Nevbahar salatası

Karnabahar pane

KARNABAHARI tuzlu suda haşlayın. Sonra çiçek çiçek ayırın. Her bir çiçeği önce tuz karıştırılmış una, sonra bira ile çırpılmış yumurtalara bulayıp kızgın yağa atıp kızartın. Yağını süzerek servis tabağına alın. Üzerine kırmızı biber serpin, ayrıca yanında sarmısaklı yoğurt verebilirsiniz.

MALZEMELER: (6 kişilik)
*1 orta boy karnabahar
*2 adet yumurta
*1 su bardağı bira
*1 su bardağı un
*Tuz, kırmızıbiber
*Kızartmak için çiçek yağı

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Karnabahar pane   / 03-01-2004
 Nevbahar salatası   / 01-01-2004
 Süslü tavuk   / 31-12-2003
 Patlıcan pastası   / 30-12-2003
 Ton balıklı Trieste makarnası   / 29-12-2003
 Mezgitli pilav   / 28-12-2003
 Nohutlu muska börek   / 27-12-2003
 Tavuklu kapama   / 26-12-2003
 Çeşnili kavurma   / 25-12-2003
 Kakaolu yoğurt tatlısı   / 24-12-2003
TÜLİN KERMEN
Kardeş gibi benziyorlar
'Vitrin Meleği' Tülin Kermen,...
AYŞE TÜTER
Tavuklu kapama
TENCEREYE kuşbaşı doğranmış...
'Mavi Çocuk' maça hazırlanıyor
Hastalığından dolayı dudakları morardığı için "Mavi Çocuk" diye...
Sahnelerin emzikli starı
Televizyon şovlarında ağzında emziğiyle darbuka çalıp, ünlü sanatçı...
İzmaritteki DNA yakalattı
Urla Cinayeti, bir izmaritin üzerindeki tükürükten elde edilen DNA...
Sosyete Nişantaşı'ndaydı
Sosyete Nişantaşı'ndaydı
Bu yılbaşına sokak partileri damgasını vurdu. İstanbul sosyetesinin...
Göstermelikmiş!
Göstermelikmiş!
İşadamı Bilgin Demirören, uzun süredir 23 yaşındaki seksi...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.