kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 
Kaymaklı piliç
Tavuklu sarma

Kaymaklı piliç

ZEYTİNYAĞININ içine ezilmiş sarmısağı, limon suyunu, kekik, pulbiber ve karabiberi koyun ve karıştırın. Hazırlanan sosa butları batırın ve harmanlayın. Kapağını kapatın ve buzdolabında yarım saat bekletin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Kaymakla servis yapın.

MALZEMELER
(6 kişilik)
1 paket kemiksiz tavuk budu
4 çorba kaşığı zeytinyağı
3 diş sarmısak
1 limonun suyu
1 çorba kaşığı kekik
1 çay kaşığı pulbiber
Karabiber
1 rulo kaymak

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Beykoz kebabı   / 21-12-2003
 Mantar kavurması   / 20-12-2003
 Zeytinyağlı kereviz   / 19-12-2003
 Çeşminigar çorbası   / 18-12-2003
 Dağar kebabı   / 17-12-2003
 Domatesli erişte   / 16-12-2003
 Ispanaklı sufle   / 15-12-2003
 Sebzeli tart   / 13-12-2003
 Madalyon kebabı   / 12-12-2003
 Kestaneli köfte   / 11-12-2003
HAKAN & UTKU
Ya değilse?!
Saddam saklandığı çukurdan çıkarılalı...
AYŞE TÜTER
Kaymaklı piliç
ZEYTİNYAĞININ içine ezilmiş...
Didem Çapa’ya bir dava da eski eşinden
Didem Çapa, önce Beykoz'daki yalısına düzenlenen operasyonda ele...
Yüreklerindeki ateş sönmeyecek
Elektrik sobasının perdeleri tutuşturduğu odada yalnız olan Mert, bir...
Japonya'da siyaset
TOKYO: Japonya gezimizde siyasetin ve AK Parti'nin "arka...
İş mi, aşkı mı?
İş mi, aşkı mı?
Kanal D'de spikerlik yapan sosyetik güzel Aslıgül Atasagun ile...
İşkadını oldu
İşkadını oldu
Demirören Şirketler Grubu ortağı Ergin-Esin Demirören çiftinin...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.