kapat
04.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Kapısına dayanan aşığını öldürdü...

Uşak'ta, ilişkisini öğrenen kocasının boşadığı Ümran Acar, sevgilisini öldürdü. Oğlunun ölümü üzerine babası da kalp krizinden yaşamını yitirdi

Uşak'ta yasak ilişkisini öğrenen kocasının boşadığı 26 yaşındaki kadın dehşet saçtı. Boşandıktan sonra kendisini sürekli rahatsız eden ve önceki gün de kapısına dayanan sevgilisini 4 kurşunla öldüren genç kadın, sevgilisinin arkadaşını da yaraladı. Oğlunun ölüm haberini alan 65 yaşındaki baba ise geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti.

Merkeze bağlı Çamyuva Köyü'nde önceki gün meydana gelen olay şöyle gelişti 3 yıl önce Özcan Acar'la evlenen 26 yaşındaki Ümran Acar, bir süre sonra aynı köyde yaşayan İrfan Çelik (25) ile ilişkiye girdi. Bunu duyan Özcan Acar, mahkemeye başvurarak boşanma davası açtı ve çift 4 ay önce boşandı.

Önceki gün saat 15.00 sıralarında İrfan Çelik, yanına arkadaşı Tahsin Özdemir'i (26) de alarak Ümran Acar'ın kapısına dayandı. Genç kadınla evlenmek istediğini söyleyen Çelik, bu konuda ısrar edince tartışma başladı. Tartışma sırasında evinde bulunan 7.65 çapında Kırıkkale marka ruhsatsız tabancasını sevgilisine doğrultarak tetiği art arda çekti.

İrfan Çelik vücuduna isabet eden 4 kurşunla olay yerinde can verirken, arkadaşı Tahsin Özdemir de karnından yaralandı ve Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaydan kısa bir süre sonra aynı köyde yaşayan 65 yaşındaki Hüseyin Çelik, oğlunun ölüm alınca fenalaştı. Kalp krizi geçiren yaşlı adam müdahaleye rağmen yaşama veda etti.

Yasin DURMAZ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır