kapat
04.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Ölüm bile ayıramayacak

Almanya'daki soba faciasında can veren 25 yaşındaki anne ile "Hiç ayrılamam" dediği minik bebeği aynı mezara konacak

Mazot sobasına benzin dökülmesiyle meydana gelen patlamada yaşamını yitiren Seher Fenercioğlu ile altı aylık Görkem'ini ölüm bile ayıramayacak. Genç anne ile minik bebeği memleketleri Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde aynı mezara konacak. Wiesbaden eyaletine bağlı Dotzheim kasabasında geçtiğimiz cuma günü meydana gelen faciaya, Seher-Alparslan Fenercioğlu çiftinin alt katında oturan Türk komşularının sobada yanlış yakıt kullanımı yolaçmıştı. Üç kişinin öldüğü olayda 17 kişi de hafif yaralanmıştı.

Meydana gelen patlamada binanın çöken kısmının altında kalarak hayatını kaybeden Seher Fenercioğlu bir ay önce tatilini geçirmek üzere Türkiye'deydi. Balıkesir'in Bigadiç ilçesindeki akrabalarını ziyaret edip, eşi ve oğluyla gönlünce bir tatil geçirmişti. Gözünden sakındığı minik oğlu Görkem ve eşiyle mutlu bir tablo çizen genç Seher, akrabalarına sık sık mutlu evliliğini coşkuyla anlatıyordu. Bebeğinden gözleri parlayarak bahsediyor, yanından bir an bile olsun ayırmıyordu.

ÖLECEKMİŞ GİBİ VEDALAŞMIŞTI
Mutluluğu yüzüne vurmuş genç kadının tek korkusu ise ölümdü. Yakınlarına "Ölümden çok korkuyorum. Allah beni oğlumdan ayırmasın" diyordu. İzin dönüşü Almanya'ya giderken de yakınlarıyla bir daha görüşemeyecekmiş gibi vedalaşmış, akrabaları da buna anlam verememişti. Neden böyle davrandığını soran bir akrabasına ise, "Gitmek var dönememek var" diye cevap vermişti.

Gelini ve torununu kaybeden Yalçın Fenercioğlu, "Gelinim son geldiğinde 'Oğlumu kimselere bırakmam' diyordu. Bırakmadı da. Annesi ve bebeğini aynı mezara defnedip, sonsuza kadar birlikte olmalarını sağlayacağız" dedi.

Sadık UÇAR - Ahmet İMREN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır