|
 |
|

Kardeşlerine hiç acımadı
Bursa İnegöl'de eve arkadaş getirmesine sinirlenen ağabeyleri ile tartışan 16 yaşındaki Y.A., bir ağabeyini öldürdü, diğerini de ağır yaraladı.
Olay önceki gece Süleymaniye Mahallesi Yeşilbağ Sokak'ta meydana geldi. Erzurumlu A., kardeşler, Bursa'ya göç ettikten sonra birlikte kalmaya başladıkları evlerinde, Y.'nin beş ay önce eve getirdiği arkadaşı yüzünden tartışmaya başladılar. Kardeşlerinin arkadaşı H.K.'nın eve yerleşmesinden rahatsız olan ve bunu sık sık dile getiren yirmi iki yaşındaki Suat ile 18 yaşındaki Ahmet A., önceki gün yine bu nedenle kavga çıkardılar.
BİRİNİ ÖLDÜRDÜ, DİĞERİNİ YARALADI
Y.A.'nın ifadesine göre, kavga sırasında sinirlenen ağabeyi Suat, Y.'ye tokat attı. Bunun üzerine çılgına dönen Y., mutfaktan aldığı bıçakla önce Suat'ı ardından kendisini engellemeye çalışan Ahmet'i bıçakladı. Suat A. aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Ahmet ise kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olaydan sonra komşusunun arabasıyla ağabeylerini hastaneye getiren Y.A., polise suçunu itiraf etti.
Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya
tıklayın
|
|
|
|