|
 |
|

Hedef adam Sümer
Önal, "Trabzonspor'da olağanüstü kongre, eski başkan Özkan Sümer ve Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan'ın tezgahıyla ertelenmiştir" dedi
Trabzonspor'da geçen Pazar günü yapılması gereken ancak son anda ertelenen olağanüstü kongre sonrası başkan adaylarından İskender Önal, Özkan Sümer'e ateş püskürdü. Trabzon'da bir basın toplantısı düzenleyen Önal, "Beni önce başkanlık için ayağa kaldıranların gerçek niyeti başkaymış. Ağaoğlu'nun kaçmasından sonra Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan beni arayarak listemi hazırlamamı istedi. Özkan Sümer de bana destek verdi. Ancak Tahkim Kurulu kararını bahane ederek istifa eden Sümer'in içinde bulunduğu bir komite kurulduğunu öğrendim. Bu komitenin ne işe yarayacağını sorduğumda, bana kongreye sağlıklı liste hazırlayabilmek için bu komitenin kurulduğunu söylediler. Bu kriz komitesi de Sümer'in dolduruşuyla yönetimin devam etmesi gerektiği yönünde karar aldı. Genel kurulun ertelenmesinin fikir babası Özkan Sümer, işin tezgahçısı da Nizamettin Algan'dır." ifadelerini kullandı.
Krizi Sümer yönetti
İskender Önal, "Zaten Sayın Özkan Sümer ilk önce sudan bir sebeple başkanlıktan istifa ederek krizi başlattı. Ardından Ahmet Ağaoğlu'nu çağırdı ve ona bir takım telkinlerde bulundu, Ağaoğlu'nun kaçmasından sonra da oluşturduğu kriz masasının başına geçerek krizi saniye saniye yönetti" şeklinde konuştu.
Ersin RAMOĞLU
Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya
tıklayın
|
|
|
|