kapat
19.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

İlk frikik golü

25 golle ligin en skorer takımı olan Beşiktaş, bu sezon ilk kez serbest vuruştan ağları salladı. Tümer, ligdeki 3. golünü attı

Ligde en çok golü atıp, en az gol yiyerek lider durumda bulunan Beşiktaş, bu sezon ilk kez bir frikik golü attı. 29. dakikada Ahmed Hassan'a yapılan faulle kazanılan serbest vuruşu kullanan Tümer, D.Bakır kalecisi Şenol'un da hatasıyla ağları havalandırdı. Yıldız futbolcu, bu sezon üçüncü golünü de duran toptan atmış oldu. Tümer, ilk haftadaki Samsun ve üçüncü haftadaki Ankaragücü maçlarında takımının kazandığı penaltıları gole çevirmişti. Ancak Tümer ilk devreyi bile tamamlayamadı.

Prag'a şüpheli
Maçın 40. dakikasında ayağına aldığı darbeyle sakatlanan yıldız futbolcu, tedavi için kenara alındı. 44'te de yerini Sergen'e bıraktı. Hemen hastaneye götürülen Tümer'in MR'ı çekildi ve sağ ayak bileğindeki sakatlığının nüksettiği ortaya çıktı. Bu oyuncunun Sparta Prag maçında oynaması şüpheli.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard


TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır