kapat
19.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Son kurbanının peşindeydi

Eşini, eşiyle ilişki kurduğunu iddia ettiği Naim Tekin'in annesi ve kızını öldüren Ali Özcan yakalandı. Özcan, "Eğer yakalanmasaydım Naim'i de öldürecektim" dedi

Kendisi cezaevindeyken on yıllık eşi Eda ile cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdüğü Naim Tetik'in annesi Azize ile kızı Sabahat'ı öldüren Ali Özcan polis tarafından yapılan bir kimlik kontrolü sırasında ele geçirildi. İki cinayetin ardından eşini de sokak ortasında bıçaklayıp kurşunlayan Özcan, " Naim'i de öldürecektim ama bulamadım" diye konuştu.

İşlediği cinayetlerden sonra adı "Fatih Canavarı"na çıkan ve yaklaşık bir yıldan bu yana polisi peşinden koşturan katil zanlısı Ali Özcan, Fatih'te bir lokantada yemek yerken yakalandı.

"ÖLDÜRMEYE KARARLIYIM"
Fatih Asayiş Bürosu'na götürülen Ali Özcan, işlediği cinayetleri ayrıntıları ile şöyle anlattı; "Ben cezaevinde yatarken Naim eşimle ilişkiye girmiş. Naim çocukluk arkadaşım. Böyle bir şey yapmaları beni çılgına çevirdi. Dışarı çıkar çıkmaz evlerine gittim. Kapıyı kadınlar açtı. Onu öldüreceğimi anlayınca Naim'in yerini söylemediler. Küfür edip, 'Karına sahip çıksaydın" deyince annesi ile kızını vurdum. Karımı da öldürecektim ama bulamadım. Polisten kaçarken karımla irtibat kurdum. Ondan boşanmak istediğimi söyledim. Benimle görüşmeye geldi. Konuştuktan sonra eve dönerken sırtından bıçakladım. Sonra da ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi bilmiyorum. Herkes pencerelere çıkmaya başlayınca oradan da kaçarak izimi kaybettirdim."

O günden sonra da Tetik'in peşine düştüğünü söyleyen Ali Özcan, "Onu da öldürmeye ant içtim. Ama o benden kaçtı. Bir olaya karışıp tutuklandı. Halen Bursa Cezaevi'nde yatıyor. Onu da öldüreceğim. Eceli benim elimden olacak" diye konuştu.

Ercan ERTEKİN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard


TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır