kapat
11.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Samandıra'da Daum sıcağı

İstanbul'daki soğuk hava, Samandıra'da etkisini daha da şiddetli gösteriyor. Ama Daum, yoğun programla futbolcularını terletiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, futbolcularına İstanbul'u etkisi altına alan soğuk havayı hiç hissettirmiyor. Takımı için yoğun bir idman programı hazırlayan Alman teknik adam, futbolcularına ter döktürmeye devam ediyor. Sarı-lacivertliler, bu yoğun tempo altında oldukça zorlanıyorlar ancak kimsenin ağzından da bir şikayet sözü çıkmıyor. Uzun bir yarışa hazırlandıklarını söyleyen sarı-lacivertli futbolcular,"Biz kendimizi hazır tutmak zorundayız. Bu doğrultuda çok çalışmak zorundayız" görüşünde.

Daum'a lüks araba
Audi'nin Türkiye Genel Distribütörü Doğuş Motor, bir Audi A8'i 2 yıl için Christoph Daum'un kullanımına tahsis etti. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerium Mağazası'nda gerçekleştirilen anahtar teslim törenine katılan başkan Aziz Yıldırım, daha önce stadın 2 skorbordunu yaptırdı, basketbol ve diğer amatör şubelere destek olan Doğuş Grubu'na teşekkür etti. Toplantının ardından 129 bin 368 Euro değerindeki ''sıfır'' kilometre yeni Audi A8 3.7 quattro tiptronic otomobilin anahtarını Tanju Özenç, Daum'a teslim etti.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır