kapat
11.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Tarih değişir

"Sonucu tahmin etmek zor. Türkiye'nin, İngiltere'ye golü yok. Ama her şeyin bir ilki vardır. Türkiye tarihi değiştirebilir. Umarım kazanırız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu, Rapid Bükreş ile Beko firmasının imzaladığı sponsorluk anlaşmasının basın toplantısında ilginç açıklamalar yaptı. Rumen teknik adam, bugünkü Türkiye-İngiltere maçı ile ilgili olarak,"Sonucu tahmin etmek zor. Türkiye'nin tarihinde İngiltere'ye karşı galibiyeti, hatta golü yok. Ama her şeyin bir ilki vardır. Türkiye çok değişti ve gelişti. Çok iyi oyuncuları var, bu maça çok iyi hazırlandılar. Türkiye tarihi değiştirebilir" dedi. Lucescu, "Umarım kazanırız" sözüyle de artık bizden biri olduğunu gösterdi.

İngilizler'inki strateji
İngiliz oyuncuların Ferdinand isyanının strateji olabileceğini söyleyen tecrübeli hoca,"Çinli bir general yazar Tsun Tsu'nun 'Savaş Sanatları' diye bir kitabı var. Orada 'Her savaş statejiyle kazanılabilir' diyor. İngilizler'in yaptığı bana strateji gibi geliyor" dedi. Bir gazetecinin"Siz de bu kitaptan faydalandınız mı?" sorusuna Lucescu gülümseyerek, "Siz bu kitapları okuyun, sonra konuşalım" yanıtını verdi. Ardından gelen, "Terim kitabı okumuş olabilir mi sorusunu ise Rumen hoca geçiştirdi "Polemik yapmayın."

2005'e kadar Beşiktaş'tayım
Toplantıya geç katılan R.Bükreş Başkanı Copus, gazeteciler arasında otururken mikrofonu alıp, "R.Bükreş'e gelecek misiniz?" sorusunu yöneltti. Ancak arkadaşını sesinden tanıyan Lucescu, "Çık aradan kendini göster, şov yapma" diye esprili bir dille Copus'a takıldıktan sonra "Beşiktaş'la 2005'e kadar sözleşmem var ve çok mutluyum" dedi. Lucescu'nun G.Saray ve Beşiktaş'taki görüntülerinden hazırlanan barkvizyon gösterisini gözleri dolu izleyen tecrübeli hoca bunu,"Hagi'yi, Jardel'i, Popescu'yu, Sergen'i görünce duygulandım. 3 yıllık maceranın sonunda gelen bir duygu bu" diye açıkladı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır