kapat
11.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Korkuyorlar

"İngilizler akıllarınca oyun oynuyorlar. Oysa beraberlik bile onlara yarıyor. Ama bu yaptıkları onların korktuğunu gösterir"

Kandıramadılar
Milli Takım'ın bugün İngiltere'de karşısında çok şeyler beklediği Emre Belözoğlu, karşılaşma öncesinde rakipte yaşananları yorumlayarak, "Bizden korkuyorlar" dedi. Emre, "Ferdinand olayının İngilizler'i etkileyeceğini sanmıyorum.... İngilizler gibi çok akıllı oyuncuların olduğu bir takımın da böyle bir olaydan etkilenmesi mümkün değil. Akıllarınca bir oyun oynuyorlar. Yine gelecekler, bütün güçleriyle mücadele edecekler. Biz bunu biliyoruz" diye konuştu.

Avantaj onlarda
Emre şöyle devam etti "Maçın stresi çok fazla. Bu da İngilizlerin işine gelebilecek bir ortam yaratıyor. Beraberlik onlara yetiyor ve oyuncu grubu olarak bu avantajı iyi değerlendirebilecek kapasitedeler. Bu maçta takım olarak gereği neyse onu yapacağız. Sert oynarlarsa, biz de sert oynayacağız. Onlara İstanbul'da oynadığımızı hissettirmeliyiz. Gigi (Collina) çok iyi bir hakem. En azından iki takıma da eşit olacağını biliyoruz. Kafamızda tereddüt kalmadı."

Gürcan BİLGİÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır