kapat
11.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Üç forvetle vuracağız

Şenol Güneş son taktik idmanında Okan'ın yerinde Tuncay'ı denedi. Orta saha tercihleri de hep hücuma yönelik isimlerden oluştu

İş, ilk 45 dakikada bitecek
İngiltere maçına saatler kala teknik direktör Şenol Güneş kadrosuna son şeklini vermeye çalışıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, yapılan son taktik çalışmasında orta sahanın sağında Okan'ın yerine Tuncay'ı denedi.

Genç futbolcunun ofansif özelliklerinden yararlanmak isteyen Güneş'in, İngiltere'yi defansif oynamaya zorlayacak bir kadronun peşinde olduğu ve ilk 45 dakikada sonuca gitmek istediği belirtiliyor. Gerçekten de Güneş'in orta saha tercihlerinin hepsi gole dönük isimler.

İbrahim güveniyor
Milli Takım'ın sol beki İbrahim Üzülmez ise galibiyete tüm takım olarak inandıklarını söyledi. İbrahim, "Ben ve arkadaşlarım İngiltere'yi yenerek Türk milletine büyük bir coşku yaşatmak istiyoruz. Bunu başaracağız. Hepimiz galibiyete inanıyoruz. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Milli takımda hepimiz başarılı olmak için birbirimize söz verdik. Kesinlikle biz bu işi başaracağız. Cumartesi günü hepimiz Türk Bayrağı altında buluşacağız. Bu bizlere çok büyük bir güç veriyor" diye konuştu.

Gürcan BİLGİÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır