kapat
11.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Sibel Can'dan 40. yaş sürprizi

Hülya Avşar, yeni yayın döneminin ilk programında Sibel Can'ın sürpriziyle duygulu anlar yaşadı. Can'ın söylediği şarkı 40 yaşına giren Hülya Avşar'ın gözlerinin dolmasına neden oldu

Sibel Can'ın yaşgününü hatırlayıp "Sen Benimsin" adlı son albümündeki "Doğumgünü" adlı şarkıyı söylemesi Hülya Avşar'ı oldukça mutlu etti. Program boyunca oldukça eğlenen Avşar ile Can'ın kahkahaları yaklaşık bir saat sürerken her iki sanatçı da eşleri hakkında yaptıkları esprilerle deyim yerindeyse koptular.

YAŞINDAN MEMNUN
Her ikisinin de eşlerinin Karadenizli olduğunu söyleyen Hülya Avşar, "Karadenizliler oldukça uyanık insanlar. Baksana biri seni diğeri beni kaptı" diyerek Sibel Can'a övgüler yağdırdı. Hülya Avşar ile Sibel Can'ın eğlendiği bir diğer konu photoshoplu fotoğraflarını eleştirenler oldu. Sibel Can, "Biz zaten güzeliz. Bir pudra sürer fotoğraf çektiririz" derken Hülya Avşar, "Sibel'in fotoğraflarına bayıldım. Boşverin bunları. Bugün bunlar konuşulur yarın başka bir konu bulunur" diyerek kahkaha üstüne kahkaha attı. Can'ın Avşar'a "Doğumgünü" şarkısının yanında bir diğer hediyesi de kendi taktığı eşarplardan birini vermesi oldu. Hülya Avşar, kendisine eşarp hediye eden Sibel Can'a gecelik hediye etti. Yeni yaşıyla ilgili olarak Avşar, "40'ı buldum çok da memnunum hayatımdan. Hayatımı yaşadığıma inanıyorum. Hayatta her şeyi yaşadım. İşim, evliliğim, çocuğum. Onun için her şeyden keyif alıyorum. Allah herkese bu kadar şeyi bir arada yaşatsın" dedi.

Mehmet ÇALIŞKAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır