kapat
11.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Kemal Derviş'in yeni prensesi

CHP İstanbul milletvekili Kemal Derviş'in yeni asistanı olan Hande Dilmen, Derviş için "O gerçek bir lider ve mükemmel bir insan" yorumunu yapıyor

Devlet eski bakanlarından Fikret Ünlü'nün kızı Oya Ünlü'nün yanından ayrılmasının ardından bir süredir yalnız çalışan CHP İstanbul Milletvekili Kemal Derviş, kendisine yeni bir asistan buldu. Derviş'in yeni asistanı 25 yaşındaki Avukat Hande Dilmen.

3 Kasım seçimlerinin ardından, Oya Ünlü'nün ayrılmasından sonra yalnız çalışan Derviş, Arı Grubu Hareketi'nin içinden birini kendisine yeni asistan seçti. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Hande Dilmen, yine Marmara Üniversitesi'nde 2 yıl AB hukuku konusunda yüksek lisans eğitimi almış. Aslen Ankara'lı olan Dilmen, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi mezunu.

Yeni asistan Dilmen, patronu Kemal Derviş'e toz kondurmuyor. Derviş'in, dünyanın en rahat çalışılacak insanı olduğunu belirten Dilmen, "Politika sahnesinde ona benzeyen kişilerin biraz daha fazla olması için her gün Tanrı'ya yalvarmamız gerekiyor. Çok farklı biri o. Temiz siyaset yapmak isteyen ülkesini çağdaş demokrasiye ulaştırmak için laf değil eylem koyan, gününün çoğunu okuyarak araştırarak geçiren mükemmel bir insan" dedi.

ASİSTANLIK İÇİN TEKLİF GELMEDİ
DervİŞ'le birlikte çalışma kararının karşılıklı işbirliği çerçevesinde gerçekleştiğini belirten Hande Dilmen, "Birlikte çalışma kararı almamız, bir süreç içinde bir araya gelmemizle ortaya çıktı. Benim görevim forumun genel sekreterliği olduğu için zaman içinde daha çok bir araya geldik ve ortak noktalarımızı keşfettik" dedi. Dilmen Derviş'i şöyle anlattı "Kemal bey hakkındaki düşüncelerim Türkiye'deki pek çok kişinin izlenimiyle aynı doğrultuda. Kendisi her açıdan örnek alınması gereken bir insan ve bir lider. Bir kişinin yanında çalışacaksanız o insan Kemal Bey gibi olmalı. Yanındakileri sürekli cesaretlendirici, birlikte çalışanların önünü açmaya çalışan mükemmel bir insan. Ben kendisini patron olarak görmüyorum iyi ve örnek bir insan olarak görüyorum."

Kendisinin Oya Ünlü ile karşılaştırılmasının doğru olmayacağını belirten Dilmen, "Onun çalışma biçimi ve temposu çok farklıydı. Bizimki farklı" şeklinde konuştu.

Fatih ERTÜRK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır