kapat
11.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Kobe'nin utanç günü

Los Angeles Lakers takımının ası Kobe Bryant'a (25) yöneltilen suç, tecavüz... Colorado eyaletine bağlı Eagle kentinde dün görülen ön duruşma, 19 yaşındaki genç kızın iddialarının gerçekçi olup olmadığı ve Bryant'ın mahkemeye çıkarılıp çıkarılmayacağı kararlaştıracak.

Dünyanın dört bir yanından yüzlerce gazetecinin takip ettiği ön duruşma 5 saat sürdü. Önümüzdeki hafta çarşamba günü devam etmesi kararlaştırılan ön duruşmada genç kızın avukatları tecavüzü anlattı, tanıklarına ifade verdirdi. Ünlü basketçi ön duruşmada hazır bulunurken genç kız ifadesini yazılı olarak gönderdi. Avukatlarının aktardığı ifadesinde, çalıştığı Colorado'daki lüks bir otelde Bryant'ın kendisine nasıl tecavüz ettiğini anlattı.

BRYANT REDETTİ
Yazılı ifadede, ünlü basketçiye oteli bir süre gezdirdikten sonra birlikte odasına gittiklerini, sonra öpüşmeye başladıklarını, ancak Bryant göğüslerini elleyince rahatsız olup odadan çıkmak istediğini belirtti. Ancak Bryant'ın çıkmasına izin vermediğini, iki eliyle boğazını sıktığını, bir sandalyeye yaslayarak zorla ters ilişkiye girdiğini öne sürdü. Olay sonrası genç kızı muayene eden doktorlar, iddia makamının tanıkları olarak ön duruşmaya katıldı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır