kapat
21.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

AÄŸlatan buluÅŸma

Bebeğin bulunduğunu öğrenen anne için saatler geçmek bilmedi. Ve 8 saat sonra bebeğini kucakladı

Önceki gün saat 03.20'de eşi Haluk Taşkıran'dan bebeklerinin bulunduğunu öğrenen anne Elif Taşkıran, halası Hatice Daloğlu'nun evinde hazırlanan özel odada bebeğini 5 yaşındaki kızı Kübra ile beklemeye başladı. Aradan saatler geçmesine rağmen bebeğin bir türlü getirilememesi anne Elif Taşkıran'ı kahrediyordu. Halası Hatice Daloğlu'nun ısrarı üzerine kızı Kübra'yı yanına alan anne bir saate yakın uykuya dalabildi. Saat 07.30 sıralarında uyandığında halen daha bebeğinin gelmediğimi öğrenen anne mahalle sakinleri ve yakınları tarafından güçlükle teskin edilebildi. Anne Elif Taşkıran sürekli ağlayarak, "Artık canıma tak etti. Çocuğumu bana biran önce getirin. Yavrumu istiyorum. Yavrumu artık emzirmek istiyorum. Yavrumu anne sütünden mahrum bıraktılar" diyerek feryat etti.

Dün saat 11.00 sıralarında polis memuru baba Haluk Taşkıran eniştesi Mustafa Daloğlu ile birlikte Bayraklı'ya giderek bir kurban aldı. Taşkıran'ın bebeği kaybolduğunda bulunması halinde kurban kesmeden eve sokmayacağı yönünde bir adak adadığı bu nedenle kurban aldığı öğrenildi. Aldığı kurbanla eve dönen baba Haluk Taşkıran halası Hatice Daloğlu'un oturduğu apartmana gitti.

KOKLAYIP ÖPTÜ
Anne Elif Taşkıran; Gasp Bürosu'nda görevli polis memurunun kucağında Sultan T. tarafından çalınan bebeğini görünce, büyük bir arzu içinde ellerini uzatarak yavrusunu kucakladı. Yavrusunu kucağına alan anne bebeğini koklayıp öperken duygulanan baba Haluk Taşkıran eşini başından öperek, "Sakin ol. Dirayetli ol. Sütün kesilir. Güçlü olmak zorundasın" diyerek teskin etti.

Lohusa kutlaması bile yaptı

Sultan T.'nin bebek kaçırdıktan sonra herkese doğum yaptığını haber verdiği ve lohusa gibi yatağa yatarak ziyaretçileri kabul ettiği de ortaya çıktı. Komşuları Sultan T'nin lohusa kutlamasına katıldıklarını söyledi.

Gece geç saatlerde eve baskın düzenleyerek Sultan T.'yi gözaltına alan Denizli Asayiş Şube Müdürü Metin Murat Arslan ve Cinayet Büro Amiri Başkomiser Mustafa Öğüt, Sultan T.'nin evde bu kadar rahat hareket etmesine çok şaşırdıklarını belirtti. Başkomiser Mustafa Öğüt, " Sultan suçlamaların hiç birini kabul etmedi. İkiz bebek dünyaya getirdiğini bir bebeğin ise doğum sırasında yaşamını yitirdiğini söyledi. Ölen bebeğinin ise Akhan'da toprağa verildiğini anlattı. Evde tebrik ziyaretine gelen akrabaları da vardı. Masanın üstünde hediyeler doluydu" dedi.

EV SAHİBİ
Ev sahibi Nevzat Duman'da şaşkınlık içindeydi. Sultan'ın bir buçuk yıl önce eşiyle birlikte evini kiraladığını belirten Duman, "Bizimle fazla konuşmazlardı. Kendisini Pamukkale Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak tanıttı. Pek inandırıcı bulmadım. Son günlerde sürekli ikiz bebeğinin olacağını söylüyordu. Karnı da biraz şişti. 10 gün önce evden İzmir'e doğuma gidiyorum diye çıktı. Perşembe günü elinde bir bebekle bize geldi"dedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır