kapat
31.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Bırakıyordum

"Anne ve babamın ayrılması, 2. çocuğumun doğumu ve eşimin kaçırılmak istenmesinin ardından geçen sezon futbolu bırakma noktasına geldim"

Manchester United'tan 35 milyon euro karşılığında Real Madrid'e giden David Beckham, The Sun gazetesine ilginç açıklamalarda bulundu. İngiltere Milli Takımı kaptanı geçen yıl ikinci oğlu Romeo'nun doğumu, anne-babasının boşanması ve eşi Victoria'nın kaçırılma girişiminin ardından futbolu bırakma noktasına geldiğini söyledi. Tecrübeli orta saha oyuncusu bu kararını sadece eşi Victoria ve menajeri Tony Stephens'a söylediğini ancak karısının kendisini futbolu bırakmama konusunda ikna ettiğini vurguladı.

Ferguson bana inanmadı
Röportajda 15 yaşından beri birlikte çalıştığı eski teknik direktörü Sir Alex Ferguson'a da yüklenen Beckham, "Bir keresinde benim Londra'da yaşadığımı iddia etti. Ona böyle bir şey olmadığını söyledim. Ama hiçbir zaman bana inanmadı. Benimle gelip konuşmak yerine başkalarının hikayelerini gerçek kabul etti" dedi. Bir Pazar günü Londra'ya partiye gittiğini ve gece saat 0030'da döndüğünü bildiren tecrübeli futbolcu, "Ertesi gün Şampiyonlar Ligi maçı kadrosuna katıldım. Ferguson'a herşeyi dürüstçe anlatmama karşın bir hafta para cezası aldım" şeklinde konuştu.

4. randevuda öpüştük
Beckham, eşi Victoria ile tanışmasından itibaren yaşam tarzını Sir Alex Ferguson'un tasvip etmediğini de söyledi. 15 yaşından beri birlikte olduğu Ferguson'un iki yıl öncesine kadar odasına gittiğinde dilinin tutulduğunu ve boğazının kuruduğunu bildiren Beckham, "Ferguson bana çok korkutucu geliyordu. Büyüdüğümü bir türlü kabullenemedi. Bırakma kararımda onun da payı vardı. Eşime de görür görmez aşık oldum ama ben gelenekçi ve centilmen olduğum için ancak 4. buluşmamızda öpüştük. Victoria ile romantik bir ilişkimiz var. Bazen ona özel bir gün olmasa bile bir çiçek veya kalp şeklinde meyve tabağı yaptırıyorum" şeklinde konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır