kapat
31.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Rumen'e dönüş

Milan'ı ikna eden sarı-kırmızılılar iki yıldız oyuncunun İtalyan ekibinden aldıkları ücreti istemeleri üzerine bu defteri kapadı. G.Saray'ın Petre'ye yarın imza attırması bekleniyor

Galatasaray transferde son saatlere girerken Milanlı Serginho ve Tomasson'dan vazgeçildi. Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği bu iki oyuncu için Başkan Özhan Canaydın devreye girdi ve Milan Kulübü yöneticilerini ikna etti.

Bunun üzerine Terim ve yöneticiler futbolcularla temasa geçti. Ancak gerek Serginho, gerekse Tomasson aynı şartı ileri sürdü "Milan'dan aldığımız parayı garanti ederseniz gelebiliriz." Serginho'nun 2.2 milyon euro, Tomasson'un da 2 milyon euroluk yıllık ücretlerini ödeyemeyeceğini bildiren G.Saray bu iki transferden vazgeçti.

Popescu, Petre'yi bitirdi
İtalya'dan gelen kötü haber üzerine ibre, yedekte bekletilen Rumenler'e döndü. Rapid Bükreşli Bratu'nun Şampiyonlar Ligi'nde oynamayacak olması bu ismi geri plana itmiş durumda. National Bükreşli Petre için de menajerler Becali ve Popescu önemli mesafe kaydettiler. Petre'nin yarın İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.

Oyuncu listeleri UEFA'ya yarın saat 13.00'e kadar bildirilecek. Bu listelere grup maçları boyunca ekleme yapılamayacak. Türkiye Ligi'ndeki transfer dönemi de yarın mesai saatinin bitiminde sona eriyor. Ara transfer 1 Ocak'ta başlayacak.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır