kapat
31.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Kaybettiniz

"Hiç kimse bu maçı kazandık sanmasın. Ben Denizlispor'a yenildiğimizi varsayıyorum. Bu futbolla Şampiyonlar Ligi'nde bir yere varamazsınız"

Maç 90 dakika
Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu, 3-2'lik Denizlispor maçının ardından soyunma odasında adeta futbolcularını kılıçtan geçirdi. Takıma hiç de alışık olmadıkları bir şekilde bağırarak konuşan Rumen teknik direktör, "Sizleri tanıyamadım. Böyle bir ciddiyetsizlik olmaz. Maç 90 dakika. Ama siz 3-0'dan sonra maçı bıraktınız. Böyle bir anlayış olmaz. Hiç kimse bu maçı kazandık zannetmesin. Bu maçı kaybettik sayıyorum. Sizi de bir daha böyle görmek istemiyorum" diye konuştu.

Avrupa'da ne olur?
Denizlispor gibi bir rakip karşısında Beşiktaş'ın sahada bazen çaresiz durumlara düştüğünü vurgulayan Rumen hoca, ya Şampiyonlar Ligi'nde ne yapacaksınızBu futbolla bırakın çeyrek finali, gruptan bile çıkmamız mucize. Rakibi küçümseyerek bir yere varamazsınız. Bir an önce kendinize gelin" derken, devre arasında saha zemininden şikayet eden futbolcularının mazeretlerini unutmuş gibi uzun süre eleştirilerini devam ettirdi. Futbolcular da başları önde Lucescu'yu dinlediler.

Yönetim memnun
Lucescu'nun bu çıkışına rağmen yönetim 4 maçta alınan 12 puandan son derece memnun. Yönetici İbrahim Altınsay, 'dan sonra skorun 3-2'ye gelmesi bizim için iyi değil ama önemli olan 3 puandır. Sıcak hava ve kötü zemin futbolcularımızı olumsuz etkiledi. Ama üç farklı öne geçenin de bu futbolcular olduğunu unutmamak lazım. Lige verilen ara sakatlarımıza iyi gelecek. Umut ediyoruz Malatyaspor maçına tam kadro çıkıp, galibiyet serisine devam edeceğiz" yorumunu yaptı.

Fatih DOÄžAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır