kapat
31.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Yıldırım baba ocağında

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, dün önce TEGV'yi ziyaret etti. Sonra da D.Bakır'a 60 km mesafedeki baba ocağı Ergani'ye gidip, akrabaları ile hasret giderdi

Daum'a büyük ilgi
Diyarbakırspor maçı öncesi kente gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli yöneticiler Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı'nı ziyaret etti. Çocuklar tarafından çiçekler ve balonlarla karşılanan sarı-lacivertliler, teknik direktör Daum da öğrencilere bol bol imza dağıttı. Ziyaret sırasında Diyarbakır'ın en eski Fenerbahçeli taraftarı olan Yakup Kalkan tarafından hazırlanan pastayı kesmeyi kabul etmeyen başkan Aziz Yıldırım, Kalkan'a kestirdi.

Yıldırım baştacı
Yıldırım, daha sonra baba ocağı Diyarbakır'ın Ergani ilçesine geçti. Ergani'de yöresel kıyafetli bir kız çocuğu tarafından çiçekle karşılanan Yıldırım ve yöneticiler Fenerbahçe Derneği'ni açtı. Yıldırım, baba ocağın bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Van Hoojdonk ile tüm futbolcuların imzalı formasını ve Fenerbahçe'nin flamasını derneğe hediye ediyoruz" dedi. Başkan Yıldırım daha sonra Ergani'deki akrabaları ile de görüştü.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır