kapat
31.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Tribüne almam

Başkan Aziz Yıldırım, 5 yabancısı olan F.Bahçe'nin 6'dan fazla yabancı transferi yapmayacağını belirtti. Barcelona, Overmars'ı vermedi

Sezgin Pazarlık sürüyor
Hırvat stoper Tomas'ın transferi ile birlikte kadrosundaki yabancı sayısı 5'e çıkan F.Bahçe, 1 futbolcu daha alıp, transfere noktayı koyacak. Başkan Aziz Yıldırım, D.Bakır'da önceki gece katıldığı bir yemekte, "Tribünde oturtacak yabancı istemiyoruz" diyerek, bu kararı açıkladı. Sarı-lacivertlilerin yarın saat 17.00'de sona erecek transferi İstanbulsporlu Petkov'u alarak tamamlaması bekleniyor. 2.başkan Nihat Özdemir, "Petkov için görüşmeler sürüyor. Sonuç alır almaz açıklayacağız" derken, sarı-lacivertlilerin Mehmet Yozgatlı ile de ilgilendikleri ifade edildi. İstanbulspor Başkanı Adnan Sezgin de, "F.Bahçe ile Petkov için pazarlıklarımız sürüyor" açıklamasını yaptı.

Barça'dan kötü haber
Petkov ve Mehmet Yozgatlı'nın durumunun bugün oynanacak İstanbulspor-Ç.Rize maçından sonra belli olması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin son anda gerçekleştirmek istedikleri Overmars'ın transferi ise Barcelona'ya takıldı. Daum'un Hollandalı sol açık ile görüşüp anlaşmasından sonra Barcelona ile masaya oturan sarı-lacivertlilerin kiralama teklifi, kabul edilmedi. Öte yandan F.Bahçe'nin Brezilyalı Alex'ten de vazgeçmediği ve bu transferin gerçekleşmesi halinde, Hırvat Tomas'tan vazgeçileceği iddia edildi.

Deniz DERÄ°NSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır