kapat
31.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Bu kadar kaçmaz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, "Boş adamları bir türlü göremedik. İnanılmaz goller kaçtı. Bunları düzeltmeliyiz" dedi

'Böyle olmamalıydı'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, Diyarbakır'da sergiledikleri futbolu beğendiğini ama kaçan pozisyonlara kızdığını söyledi. Serhat, Van Hooijdonk, Fatih ve Luciano'yu öven Alman teknik adam, "1-0 geriye düştüğümüz maçı çevirmemiz önemli. Ama ilk devrede girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilsek iş hiç bu noktaya gelmezdi. Skor 1-1 olduktan sonra da çok pozisyon kaçırdık. Boş adamları göremedik. Bunlardan memnun kalmadım. Bu hataları düzeltmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.

'Pierre dünya çapında'
Daum, "Uzun süre sonra oynamayan Fatih sahanın en iyilerindendi. Fabio alışık olmadığı maskeyle iyi bir performans sergiledi. Serhat iyiydi. Gol atmasını isterdim. Pierre, zaten dünya çapında. Her zaman maçın kaderini değiştirebilir" dedi. Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner'in Serhat'ı Portekiz maçı için kadroya çağırmadan önce telefonla aradığı, "Bizim için çok önemli bir maç. Benimle var mısın?" dediği, Serhat'ın da "Gurur duyarım" yanıtını verdiği öğrenildi.

Haydar PINARCI


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır