kapat
31.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Hooijdonk farkı

İkinci devrenin başında Hasan Yiğit'in penaltısıyla geriye düşen Kanarya, Tuncay ile eşitliği buldu. Van Hooijdonk, "penaltıdan beter" frikiklerinden biriyle üç puanı getirdi

Elazığ önündeki 7 gollü galibiyetin Fenerbahçe'nin iyi oyunuyla mı yoksa Elazığ'ın kötü taktiğiyle mi gerçekleştiği hafta boyunca konuşuldu. Bunun göstergesi Diyarbakır deplasmanı olacaktı. Attığı çelmelerle Fenerbahçe'yi derin yaralayan Diyarbakır kenti için Fenerbahçe maçları artık zevk haline gelmişti. Karşılaşma öncesi herkes "Fenerbahçe'yi yine karıştıracağız" diyordu.

Diyarbakır taraftarları bir karar almış olmalılar ki, maç öncesi başta Aziz Yıldırım olmak üzere kimseye yönelik ağır tepkide bulunmadılar, bir tek Fatih hariç... Geçen sezonu unutmamış olmalılar ki, maç boyunca bu futbolcunun aleyhine her türlü (!) protestoda bulundular.

Maç iki takımın gerçek anlamda taktik savaşı oldu. İki taraf da birbirinden korkuyordu. Selçuk bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Performansı giderek düşerken hataları da tehlikeli pozisyonlara neden oluyor. Luciano da giderek hata oranını artırıyor. Ümit'in ağırlığı gözönüne alındığında bu savunma için büyük tehlike.

7 golün aksine bu kez golde zorlanan Fenerbahçe, ilk yarıda yine çok sayıda pozisyon üretiyor ama bir türlü gol vuruşunu yapamıyordu. Bunda forvetin beceriksizliği kadar kaleci Şenol'un kurtarışları da önemli rol oynuyordu. Ve bir de sıcak. Gece olmasına rağmen nefes almayı bile güçleştiren sıcak, herkes için en önemli rakipti. Federasyon bu iklim şartlarında maçları 19.00'da değil 21.00'de oynatmalı. Tabii yayıncı kuruluşu ikna edebilirse!

Diyarbakırspor ikinci devreye penaltı golü ile başlayarak "Tarih tekerrürden ibarettir" sözünün gerçekliliğini onaylamaya soyundu. Ancak önce Tuncay, sonra da Van Hooijdonk'un golleri, "Hoca yiyen" Diyarbakır deplasmanında Christoph Daum'a bol kredi sağladı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır