kapat
31.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Okan, Cansu'ya döndü

Cansu Dere ile Deniz Seki arasındaki savaş sona erdi. Okan Bayülgen tarafından Deniz için terk edilen Cansu, savaşın ikinci bölümünün galibi oldu. Cansu ile Okan bir haftadır yeniden beraber...

Dört ay önce "Okan'ı kim kazanacak?" başlıklı bir yazı yazmıştım. Ve bugün, Okan'ı kazanan kadın belli oldu Cansu Dere

Geçtiğimiz yaz, henüz Cansu ile beraberken Deniz Seki ile de birlikte olmaya başlayan Okan Bayülgen aylarca müthiş bir ikilem içinde yaşadı. Deniz'le beraberdi ama Cansu'yu da unutamıyordu. Ve bu gel-gitler arasında iki kadını da yıprattı. Ama ikisi de ondan vazgeçmedi. Sessiz ve beklentili kız Cansu Dere büyük ihtimalle bir gün Okan'ın kendisine döneceğini biliyordu.

Onlar ilişkilerini belirli bir düzeyde yaşarken-yemekler, kaçamak buluşmalar- Deniz Seki de herşeyi bilen, herşeyden haberdar kadını oynadı. Ona göre Okan ile Cansu buluşabilirdi. Ama içten içe kendini yiyip bitirdi. Bu arada Okan fotoğrafçılığa merak sardı, Cansu da ona dergiler için gerçekleştirilen çekimlerde gönüllü modellik yaptı.

Ama asıl gerginlik yaklaşık iki ay önce başladı. Deniz Seki, Okan'ın evinde Cansu'nun fotoğraflarını görmüş. Deniz'den gizli Cansu ile birlikte Atina'ya giden Okan, orada Cansu'nun çıplak fotoğraflarını çekmiş. (Başka bir anlam aramayın, son derece sanatsal fotoğraflar.) Deniz'in nasıl bir ruh hali içine girdiğini tahmin edebilirsiniz herhalde. Sonrasında da gerginlikler başlamış. Okan artık bu ilişkiyi bitirmek istediğini söylemiş.

YEMEKTE KARÅžILAÅžTILAR
10 gün önce yemek yemek için arkadaşlarıyla Sunset'e gitmiş Deniz. Orada Okan ile Cansu'yu başbaşa yemek yerken görmüş. Müthiş sinirlenmiş, gerilmiş ve Okan'ın telefonuna mesajlar geçmiş. Okan da "Beni bir daha arama" demiş. Deniz fenalaşmış, arkadaşlarının yardımıyla ayrılmış oradan.

Deniz, geçtiğimiz hafta albümünün basın toplantısını yaparken Okan ile ilişkisinin bittiğini açıkladı. Tabii bu açıklama için neden basın toplantısını tercih ettiğini tahmin edebiliyorum. Hep böyle olur zaten. Bazı haberler için uygun zamanlar beklenir. Deniz, dertlerini sıkıntılarını yeni albümü ile unutacak. Okan ile Cansu ise bir haftadır beraber. Bir zamanlar bir başka kadın için terk edilen ama ne unutan ne de unutulan kadın Cansu Dere ise artık son derece rahat. Çünkü o kazandı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır