kapat
31.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Tuvalette kimler basıldı?

Bodrum'un en popüler otellerinde, restoranlarında, beachlerinde ve gece kulüplerinde aynı cemaatin insanları var. Ben onlara 'büyük aile' diyorum.

Bu 'büyük aile'nin fertleri bu yaz Bodrum'da çok hızlı yaşadı. Ama kol kırılır yen içinde kalırmış. Bazen öyle olaylar yaşandı ki, kimse konuşmadı. Ne de olsa herkes her gün birbirinin yüzüne bakıyor.

Gelelim Bodrum'dan en taze dedikoduya. Dedikodunun erkek kahramanı bir işadamı. Yıllar önce holdingdeki görevinden uzaklaşıp şansını başka alanlarda denedi ama başarısızlığa uğrayınca geri döndü. O yıllarda genç bir sunucu ile kaçamak yapardı. O küçük kız gece yarıları şoförlü arabayla alınıp holding binasına getirilirdi. Sonra yolları ayrıldı ama sunucu da gencecik yaşında İstanbul'un gökdelenlerinden birinde ev sahibi oldu.

Bu beyefendi geçtiğimiz hafta Bodrum'daydı ve Bodrum'un Safran'ında da bir davet vardı. Tüm 'aile' yine oradaydı. Davetliler arasında ithalat-ihracat yapan bir işadamının ikinci eşi sarışın bayan da vardı. İletişim sektöründe de faaliyet gösteren bir kuruluşta çalışan sarışın bayan ile esmer işadamı arasında, ilerleyen saatlerde müthiş bir elektriklenme olmuş. Ama herkesin içinde yakınlaşacak durumda olmadıkları için de tuvalette buluşmuşlar. Sonra mı? Biri kapıyı bir açmış ki, bir de ne görsün!


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır