kapat
31.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

GREENCARD

Cebinde bulunan evin anahtarından tanındı

Ayvalık'ta arkadaşıyla denize açıldıktan sonra kaybolan Tansel Kılcı, ölü bulundu. Balıklar yediği için yüzü tanınmaz hale gelen gencin cesedi, cebinden çıkan evlerinin anahtarı sayesinde belirlendi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir hafta önce arkadaşıyla denize açıldıktan sonra kaybolan Tansel Kılcı ölü bulundu. Yapılan arama çalışmalarında izine rastlanılmayınca yaşamından umut kesilen 15 yaşındaki gencin cesedi Karaburun açıklarında bulundu. Büyük bölümü balıklar tarafından yendiği için teşhis edilemeyen cesedin Tansel Kılcı'ya ait olduğu, şortunun cebinden Altınova'daki yazlık evlerinin anahtarının bulunması sayesinde belirlendi.

Ayvalık'a bağlı Altınova Beldesinde geçen hafta meydana gelen olayda, Altınköy Sitesi'nde tatil yapan Tansel Kılcı (15) ve arkadaşı Uğur Kılıç (15), balık tutmak için 2.90 metrelik şişme botla denize açılmıştı. Kürekleri kaybolan botun açığa sürüklenmesi nedeniyle geriye dönemeyerek kaybolmuşlardı. Botta mahsur kalan Uğur Kılıç, 52 saat sonra Foça civarındaki Hayırsız Ada açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince sağ olarak bulunurken, yardım getirmek üzere denize atlayan Tansel Kılcı'dan haber alınamamıştı.

ZOR TEÅžHÄ°S
Sahil Güvenlik ekiplerinin deniz taramaları sırasında Kılcı'nın cesedi önceki gün Karaburun açıklarında bulundu. Karaburun Sağlık Ocağı'na getirilen cesedin büyük bölümü balıklar tarafından yendiği için kimliğini teşhis etmek mümkün olmadı.

Daha sonra Tansel Kılcı'nın annesi Şenay Kılcı'ya haber verildi. Karaburun Sağlık Ocağı'na giden talihsiz kadın, yüzündeki etler tamamen yendiği için oğlunu tanıyamadı. Bu arada cesedin üzerindeki şortun cebinden bir kapı anahtarı çıktı. Şenay Kılıç olay günü oğluna Altınova'daki yazlık evin anahtarını verdiğini söyledi.

Bunun üzerine eve gidilerek anahtar denendi ve kapıyı açması üzerine bulunan kişinin Tansel Kılcı olduğu anlaşıldı. Ailesine teslim edilen genç, Torbalı'daki aile mezarlığında toprağa verildi.

Erdal ÇARBOĞA


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır