kapat
28.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

"Kızıp başını kestim"

İşadamının katil zanlısı, "Çekleri için kaçırmıştık. Karşılıksız çıkınca sinirlenip kafasını uçurdum" dedi

Gazi Mahallesi'ndeki evinden 2.5 ay önce Rize ve Hopa'ya kumaş almaya gittiğini söyleyerek çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 50 yaşındaki Şemsettin Genç'in, önceki gün parçalanmış cesedi bulunmuştu. Olaydan sonra soruşturma başlatan polis, Genç'in öldürmesiyle ilgili olarak sekiz kişiyi gözaltına aldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanmaya başlanan Mustafa Çiftçi, Hacı Arslan, Kenan Sevimoğlu ve Selahattin Barut ile bu kişilere yataklık yapan dört kişi, işadamı Genç'i, elindeki çekleri alarak paraya çevirmek için kaçırdıklarını anlattılar.

Cinayet Büro Amirliği'nde yapılan sorgusunda Şemsettin Genç'in başını ağaç kesmekte kullandığı balta ile kestiğini itiraf eden Mustafa Çiftçi, "Amacımız, elindeki çekleri alarak paraya çevirmekti. Ancak hangi bankaya gitsek bütün çekler karşılıksız çıktı. Bunun üzerine çok sinirlendim. Elleri ve gözleri bağlı önümde oturuyordu. Arkasından yaklaşıp, elindeki baltayla kafasını kopardım. Daha sonra cesedi gömüp, normal hayatımıza döndük" dedi.

BİR SANIK DA ARANIYOR
Öte yandan halen firari olarak aranan Gürcü uyruklu Ramis Gunta İşbilir'in, daha önce de bir işadamını öldürdüğü belirlendi. 1997 yılında Gürcistan'a giden Konyalı işadamı Hasan Samancı'yı arkadaşları ile birlikte kaçıran Ramis Gunta İşbilir'in, işadamını boynunu kırarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Mehmet AKTARAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır