kapat
28.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Şükürler olsun Ali değilmiş!

Karaköy'de takla atan cipi arkadaşlarının zannedip fenalık geçiren kızlar, yanıldıklarını anlayınca rahatladılar

İstanbul'da, cipiyle cadde üzerinde yol yapım çalışmalarını sınırlandırmak için dikilen tel örgülere çarpıp kaza yapan bir genç, yoldan geçen iki genç kızın fenalık geçirmelerine neden oldu. Kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürdüğü sırada olay yerinden geçen iki genç kız takla atan otomobili bir arkadaşlarının cipine benzetince, ortalığı birbirine kattı.

Olay önceki gece meydana geldi. Eminönü'nden Beşiktaş'a doğru giden 26 yaşındaki Sinan Başar, Karaköy Kemeraltı Caddesi üzerinde aşırı hız nedeniyle yol yapım çalışmaları için dikilen tel örgülere çarptı. Kontrolünü kaybeden sürücü, direksiyon kırınca bu kez yolun sağ tarafındaki tretuara çarparak takla attı.

"BABAM ÇOK KIZACAK"
Kazadan sonra cipin motorunda meydana gelen yangın, olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından fazla büyümeden söndürüldü.

Aracının içinden hafif yaralı olarak çıkarılan Sinan Başar ise ilk müdahalenin ardından Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılarak ayakta tedavi edildi. Kazanın nasıl olduğu hakkındaki soruları yanıtlayamayan Başar'ın sürekli, "Kaza yaptığımı babama nasıl söylerim?" diye yakındığı görüldü.

"BU BİZİM ALİ DEĞİL"
Bu sırada tesadüfen taksiyle Beşiktaş'a giden iki genç kız ise devrilmiş cipi görünce aracı arkadaşlarının zannedip kaza yerine koştu. İsmini açıklamayan kızlar, kaza geçiren yaralıyı arkadaşları zannedip fenalık geçirdiler.

Daha sonra ambülansın yanına götürülen kızlar burada ilk müdahalesi yapılan Başar'ı görünce arkadaşları olmadığını anlayıp derin bir oh çektiler ve "Bu Ali değilmiş" diyerek sevindiler. İki kız cep telefonlarıyla yakınlarını arayarak boşuna panik yaptıklarını, kaza yapan kişinin arkadaşları olmadığını anlattılar.

Rıdvan TEZEL - Yılmaz KILIÇKAYA


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır