kapat
28.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Yelkenler doldu Çeşme göründü

SABAH Deniz Kuvvetleri yat yarışlarında yarışmacılar Bozcaada etabını tamamlayarak bir gün dinlendi. Ve dün sabah final için Çeşme'ye yelken açtılar

SABAH Deniz Kuvetleri Kupası Yat Yarışları son hızıyla sürüyor. Önceki gün Bozcaada Etabını tamamalayan yarışmacılar bir günlük konaklamanın ardından dün sabah saatlerinde ikinci etap için Çeşme'ye yelken açtılar.

İDDİA BÜYÜK
Yarışmacılar dün sabahın erken saatlerinden itibaren yarış için hazırlıklara başladılar. Sporcular birbirleriyle şakalaşırken fair-play adına güzel görüntüler oluşturdular. 43 tekne saat 09.00'da ikinci etap Çeşme için start aldı. Domodo 2 isimli tekne ise ekip sıkıntısı nedeniyle yarıştan ayrıldı.

Bozcaada etabını birinci sırada tamamlayan IRC yarış sınıfı birincisi Time Spirite ekibi Çeşme için de iddialı konuştu. Yarış boyunca çok eğlendiklerini belirten ekip, "Çeşme etabı da bizim için çok güzel geçecek. Hem eğleneceğiz, ham yarışacağız, bu etabı da kazanan biz olacağız ve kupayı alacağız" diye iddialı konuştular.

EĞLENDİLER
Yarış için Bozcaada'ya gelenler adayı hareketlendirdi. Yarışmacıların yanısıra Bozcaada'ya gelen beşyüze yakın yarışsever oldukça eğlendi. Gece verilen kokteylde doyasıya eğlenilirken, birincilere de ödülleri verildi. IRC yarış sınıfı birincisi olan Time Sprite teknesine ödülünü Sabah Gazetesi Halkla İlişkiler Müdürü Esra Dalgıç verdi.

Güngör KARAKUŞ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır