|
 |
|

Kartal 5'te 2
İlk yarı tutuk görünen Beşiktaş, 2-0 geriye düştü. 5 değişikliğin ateşlediği Kartal, A.Hassan ve Ümit Aydın ile skoru eşitledi. Mısırlı'nın 3 golünü iptal eden hakem, bir de penaltıyı es geçti
Uyurgezer Cordoba
Hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, Rapid Wien ile yenişemedi 2-2. Maçın ilk yarısında durgun bir futbol çıkaran siyah-beyazlılar, 33.dakikada Matinez'nin golüne engel olamadı. Aynı futbolcu 38.dakikada serbest vuruştan Cordoba'yı bir kez daha avladı 2-0. Devrenin sonlarında Okan'ın ortasına Ahmet Dursun artistik bir kafa vuruşu yapınca Beşiktaş'ı bir golden etti. İkinci yarıya Lucescu 5 değişiklikle girdi. Canlanan Beşiktaş da rakip kalede üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. 47.dakikada Ahmed Hassan-Sinan paslaşmasında en son Ahmed vurdu, kaleye giden topta yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
Ahmed Hassan döktürdü
4dakika sonra Ahmed Hassan golü yine yardımcı hakemin bayrağı ile verilmeyince tribündeki 5 bin Türk'ten ve sahadaki futbolculardan büyük tepki geldi. 59.dakikada Ahmet Yıldırım'ın uzun ortasına Ahmed Hassan kafayı dokundu, hakem bu kez çaresiz kaldı 2-1. 64.dakikada İbrahim ortaladı, günün yıldızı A.Hassan vurdu, kaleciyi avladı ancak yan hakem bayrağını yine kaldırdı. Bu iptal kararından 1 dakika sonra İbrahim'in pasında bu kez Ümit Aydın ceza yayı üzerinden sert vurdu, eşitliği sağladı 2-2. Pancu'nun ceza alanı içinde düşürüldüğü bir pozisyonu es geçen hakem, 88'de bitiş düdüğünü çalarak Beşiktaş'ı durdurdu. 82'de Ramazan sakatlanınca devrede çıkan Cordoba yeniden oyuna girdi.
Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya
tıklayın
|
|
|
|