kapat
24.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL

İlle de Yıldıray

G.Saray, milli oyuncuyu ikna etmek için baba Baştürk'ü de devreye soktu. Leverkusen ise G.Saray'ı kullanıp Yıldıray'a 3 yıllık imza attırmak istiyor

1.6 milyon euro önerildi
Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Yıldıray Baştürk'ün transferinin çok kısa bir süre içinde gerçekleşebileceği öne sürüldü. Sarı-kırmızılı kulübün, oyuncunun babası ile de temasa geçtiği ve hasta Galatasaraylı olan baba Baştürk'ün de Yıldıray'ı ikna etmek için devreye girdiği öğrenildi.

Galatasaray, Yıldıray'a yılda 1.6 milyon euro vermeyi kabul etti. Milli oyuncunun, Almanya ölçülerinin üstündeki bu teklife sıcak baktığı ve karar vermek için süre istediği belirtiliyor.

Yeni bir Rumen geliyor
Yıldıray'la bir senelik sözleşmesi bulunan Bayer Leverkusen ise G.Saray'ın teklifinden kendine pay çıkarmaya çalışıyor. Edinilen bilgiye göre Almanlar, "Eğer üç senelik sözleşmeye imza atarsa ilk senesini Galatasaray'da kiralık olarak geçirebilir" diyorlar. Görüşmeleri bizzat Başkan Özhan Canaydın'ın yürüttüğü de gelen haberler arasında.

Bu arada, Tamas'tan sonra yeni bir Rumen' in peşine düşüldü. Petre'nin yakında İstanbul'a getirileceği belirtiliyor.

Süleyman GÜLTEKİN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır