kapat
20.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL

Vicdansız dişçi

5 yıl önce yaralı arkadaşını ayağına taş bağlayıp denize atmıştı. Dün de arkadan çarptığı taksideki yaralıları kıvranırken bırakıp kaçtı

Eminönü'nde 5 yıl önce kalbinden makasla yaraladığı arkadaşını "hastaneye götürüyorum" diye arabasına aldıktan sonra, yolda ölünce ayağına taş bağlayıp denize atan diş hekimi Kamuran Sarp, yine vicdanları sızlatan bir olayla gündeme geldi. Dün sabaha karşı Barbaros Bulvarı'nda 34 TBV 43 plakalı ticari taksiye, Mercedes otomobiliyle çarpan Kamuran Sarp, yaralıları bırakıp, yaya olarak kaçtı.

Taksi sürücüsü Birol Şenel yara almazken, müşterileri Uluç Yüce ve Oktay Dikmen olay yerinde kıvranıyordu. Kazadan sonra, bir süre yerde kalarak, ambulans bekleyen yaralılar, çevredeki vatandaşlar ve taksici Şenel'in yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Hafif yaralı Uluç Yüce'nin tedavisi ayakta yapılırken, Oktay Dikmen'in bacağında ve belinde kırıklar olduğu belirtildi. Taksici Birol Şenel, olay anının şöyle anlattı

"Müşteri sigara almak istediğini söyleyince kenara çekip durdum. Arkadan hızla gelen bir otomobil çarpıp, kaçtı. Diş doktoruymuş. İnsanlık ölmüş. Yazıklar olsun."

Kamuran Sarp, kısa süre sonra polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ancak adliyeye çıkarılmadan savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

ARKADAÅžINA ACIMAMIÅžTI
Kamuran Sarp, arkadaşı tekstilci Müfit Bozkır'ı, borç aldığı 800 milyon lirayı ödemediği gerekçesiyle 5 yıl önce Eminönü'nde makasla kalbinden yaraladı. Ölmediğini görünce arabasına taşıyıp, olay yerinden uzaklaştı. Yolda ölen Bozkır'ı, ayağına taş bağlayarak, Tekirdağ'da denize attı. Romanya'ya kaçan Sarp, afla yurda dönerek cezaevinden kurtuldu. Vicdansız dişçi, dün yüzünü bir kez daha gösterdi.

Rıdvan TEZEL - Özer KILIÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır