kapat
18.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL


Bos kalmasin!

Atletizm Federasyonu, Milletler Kupasi yarislarinda prestij kovalayacak. Seyirciyi stada cekebilecek tek yildiz Avrupa sampiyonu Sureyya Ayhan

Turkiye, 130 milyon dolara malolan Olimpiyat Stadi'ni 21-22 Haziran'da 2.kez gorucuye cikariyor. Gecen yaz G.Saray-Olympiakos macina evsahipligi yapan ve bitmeyen yollari yuzunden trafigin kilitlenmesine yol acan dev tesis, bu kez atletizmseverleri agirlayacak. G.Saray-Olympiakos macinin ardindan 10 ay gecmesine ragmen yol konusunda ciddi bir adimin atilmadigi stadda yapilacak Vestel'in sponsorlugundaki Avrupa Milletler Kupasi 2.Lig B Grubu yarislarini bu kez baska bir tehlike kapida Seyircinin ilgi gostermemesi.

Giris ucretsiz olacak
Turkiye'nin yanisira 11 ukeden 700'e yakin sporcunun katilacagi Milletler Kupasi yarislari Atletizm Federasyonu yetkililerinin uykularini kaciriyor. 80 bin kisilik stadin bos kalmasi ihtimaline karsi onlem alan federasyon, yarislari ucretsiz yaparken, stada dogrudan otobus seferleri koydurdu. Federasyonun seyirciyi cekmek icin en buyuk kozu ise 1500 metrenin altin kizi, Avrupa sampiyonu atlet Sureyya Ayhan.

Istanbul'un gorevi buyuk
Atletizm Federasyonu Baskani Mehmet Yurdadon, yarislarda Turk sporcularin da basarili sonuclar alacagina inandigini soyledi. Yurdadon, bayanlarin 1.Lig'e cikma ihtimalini yuksek gordugunu belirtirken, "Sureyya Ayhan, uluslararasi basarilar yasadiktan sonra ilk defa kendi seyircisinin onunde kosacak. Bu da bizim icin bir arti olacak" dedi. Yarislar sayesinde Ataturk Olimpiyat Stadi'nin resmi acilisini da yapacaklarini kaydeden Yurdadon, "Yarislar sirasinda stadin bos kalmamasi lazim. Bu bakimdan herkese gorev dusuyor. Istanbul halkindan destek bekliyorum" diye konustu.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir