kapat
18.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL


Van Hooijdonk bitti

F.Bahce yonetimi, Hollandali yildizin sorun cikaran esini de ikna etmeyi basardi. Feyenoordlu oyuncunun gelecek hafta imza atmasi bekleniyor

De Boer de geliyor
Yabanci transferinde Hollandali futbolcular uzerinde yogunlasan Fenerbahce, Van Hooijdonk'ta cikan puruzu de giderdi. Daha once bu oyuncuyla anlasan sari-lacivertli yonetim, Hollandali yildizin esinin "Ingiltere'yi isterim" demesiyle cikmaza girmisti. Ancak gecen surede Van Hooijdonk'un esi de ikna edildi ve sorun kalmadi. Bu oyuncunun onumuzdeki hafta Istanbul'a gelerek imza atmasi bekleniyor. Diger taraftan bir baska Hollandali Frank De Boer'in de ayni donemde gelmesi icin girisimler yapiliyor.

3. kaleci adayi Henke
Rustu'nun Barcelona'ya gitmesinin kesinlesmesiyle birlikte kaleci arayisini hizlandiran F.Bahce'de bir isim daha gundeme geldi. Pletikosa, Asper, Petkovic, Heinen'den sonra adaylar arasina Barcelona'nin ucuncu kalecisi Henke de eklendi. Yonetici Ilhan Eksioglu, Rustu'nun resmi imza atmadan gitmis sayilmayacagini belirterek, "Bu yuzden Rustu resmen gidene kadar kaleci konusunda kimseyle sozlesme imzalamayacagiz" diye konustu.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir