kapat
18.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL


Aurelio tuzagi

2. Vladimir vakasi... Gecen sezon Trabzon'da oynayan ve menajerlerinin 'serbest' oldugunu soyledikleri Aurelio'nun Olaria ile sozlesmesi oldugu ortaya cikti

Menajerlere dikkat
Gectigimiz sezonun sonlarindan beri, Trabzonspor, Genclerbirligi ve Besiktas'la on protokol imzalayan Trabzonsporlu Aurelio'nun menajerleri Fenerbahce'yi de tuzaga dusurmeyi basardi. Bu oyuncuyla her konuda anlasma saglayan, dun saglik kontrolundan geciren Fenerbahce, gecen sezonun devre arasinda Vladimir Beschastnykh olayinda yasadigi kotu surprizi yine yasadi. Kanarya gecen sezon devre arasinda Vladimir'e imza attirmis, ancak daha sonra bu oyuncunun Spartak Moskova ile sozlesmesi ortaya cikmis ve sari-lacivertli kulup 800 bin dolar bonservis bedeli odemisti.

Hâlâ sozlesmesi varmis
F.Bahce dun de Trabzonspor'da kiralik olarak forma giyen Aurelio'yu renklerine baglamak uzere harekete gecti. Bu oyuncunun menajerleriyle yapilan gorusmeler sonucunda, Aurelio'nun serbest oldugu belirtildi. Bunun uzerine Daum'un istedigi Brezilyali oyuncuya imza attirilacakti. Ancak, G.Birligi Baskani Ilhan Cavcav'in "Aurelio'nun Olaira ile 2003 sonuna kadar sozlesmesi var. Biz, kulubuyle anlasarak kendisiyle protokol yaptik" aciklamasi dogru cikti. Ama F.Bahce yonetimi, Vladimir'de oldugu gibi Aurelio'dan da vazgecmedi ve Brezilya'nin Olaria takimina 1 milyon $ odeyerek isi bitirdi.

Imza daha sonra
Dun saat 15.00'te yapilacagi aciklanan imza toreni ise bu puruzler yuzunden onumuzdeki gunlere ertelendi. Bonservis bedelini ise yonetici Hakan Bilal Kutlualp'in odedigi ogrenildi. Bu arada bu oyuncunun menajerinin protokol yaptigi Genclerbirligi yonetiminin, bu transferden dolayi, 1 milyon dolar tazminat istedigi, gerekirse olayi FIFA'ya goturecegi ogrenildi.

Deniz DERINSU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir