kapat
18.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL


Kalkavanlar'i sarsan intihar

Armator Necdet Kalkavan, "Beni affedin" notunu biraktiktan sonra basina bir el ates etti. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan, ancak kurtarilamayan Kalkavan, depresyondaydi

Denizcilik dunyasinin onemli isimlerinden Kalkavan ailesi dun bir ferdini yitirdi. Armator Necdet Kalkavan dun aksam saatlerinde Istanbul Levent'teki isyerinde intihar etti. Uzun sure psikolojik tedavi gordugu belirtilen Kalkavan intihar etmeden once, "Bu depresyonu atlatamayacagim. Beni affedin" seklinde bir not birakti. Kalkavan'in olumu yakinlarini ve is dunyasini uzuntuye bogdu. Uzucu olay dun ogleden sonra Levent Krizantem Sokak'ta meydana geldi.

INTIHAR ONCESI IS GORUSMESI
"Haci Arif Kalkavan Denizcilik Grubu'' adli sirketin Yonetim Kurulu Baskan Yardimcisi olan Necdet Kalkavan saat 18.00 siralarinda bir is gorusmesi yapti. Ancak Kalkavan 10 dakika suren bu gorusmeden sonra belirlenemeyen bir nedenle kendisine ait tabancayla ile basina bir el ates etti. Agir yaralanan 49 yasindaki Necdet Kalkavan arkadaslari tarafindan once Etiler'deki Ozel Acibadem Poliklinigi'ne kaldirildi. Burada yapilan ilk mudahaleden sonra Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'ne goturulmek istenen Kalkavan yolda hayatini kaybetti.

AILESINE NOT BIRAKTI
Uzun sure psikolojik tedavi gordugu belirtilen Kalkavan'in, intihar etmeden once, "Bu depresyonu atlatamayacagim. Beni affedin. Olumumden kimse sorumlu degildir" seklinde bir not biraktigi ogrenildi.Olayin duyulmasindan sonra Kalkavan'in annesi Emine Kalkavan ile babasi Haci Arif Kalkavan'in da aralarinda bulundugu cok sayida yakini hastaneye akin etti. Ogullarinin oldugu haberini alan Kalkavan cifti, hastanede gozyaslarina boguldu.

YARIN TOPRAGA VERILECEK
Hastaneye gelen Deniz Ticaret Odasi Baskani Metin Kalkavan, amcasinin oglu olan Necdet Kalkavan'in maddi bir sikintisi olmadigini soylerken isadami Sadan Kalkavan da, Necdet Kalkavan ile babalarinin amca cocuklari oldugunu belirterek, "Basimiz sagolsun'' dedi. Levent'teki isyerinde tabancasiyla intihar eden Necdet Kalkavan'in cenazesinin yarin duzenlenecek cenaze toreninden sonra Zincirlikuyu Mezarlig'inda topraga verilecegi ogrenildi.

KARDESI: SON SAKASINI YAPTI
Arif Kalkavan Sirketler Grubu Yonetim kurulu Baskan Yardimcisi Necdet Kalkavan'in intihar etmesi denizcilik sektorunu yasa bogdu. 60 yildan fazla suredir denizcilik sektorunde faaliyet gosteren Arif Kalkavan'in en buyuk cocugu olan Necdet Kalkavan ayni zamanda Kasif Kalkavan Sirketler Grubu ortaklarindandi. 18 yasindan da intihara tesebbus ettigi bilinen ve bu olaydan sonra psikolojik tedavi gordugu belirtilen Necdet Kalkavan''in asabi kisiligiyle tanindigi belirtiliyor.

Kasif Kalkavan Sirketler Grubu Yonetim Kurulu Baskani Nevzat Kalkavan intihar olayi ile ilgili su aciklamayi yapti

"Mutlu bir aile babasiydi. Sirketiyle ilgili herhangi bir sorunu da yoktu. Borc problemi bulunmuyordu. Ancak genclik yillarindan bu yana gordugu psikolojik sorunlari bulunuyordu."

Necdet Kalkavan evli ve 4 cocuk babasiydi. Babasi Arif Kalkavan'in adini tasiyan Arif Kalkavan Sirketler Grubu'nun ortaklarindandi. Sirkette Necdet Kalkavan'in 2 erkek ve bir kiz kardesinin de ortakligi bulunuyor.

Kardesi Cafer Kalkavan ise agabeyinin ardindan gozyasi dokerken "Daha once de intihar tesebbusunde bulundu. Necdet 3-5 senede bir saka yapardi. Bugun son sakasini yapti"diye konustu.

Ali BALCI - Ridvan TEZEL


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir