kapat
18.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL


Minik Ahmet'ten 17gundur haber yok

Istanbul Umraniye'de site icindeki evlerinin onunden 30 Mayis 2003 tarihinde kaybolan 4 yasindaki Ahmet Enez Tari'dan 17 gundur bir haber alinamadi. Minik Ahmet'in babasi Tuna Tari her gun yeni bir umutla arama calismalarini surdurduklerini ancak ciddi bir ipucu elde edemediklerini ifade etti.

Minik Ahmet, etrafi tel orgulerle cevrili, kapisinda 24 saat bekci bulunan bir sitede, giris katindaki evlerinin hemen onundeki parktan gunduz gozuyle kaybolmus, tum aramalara ragmen kendisinden bir iz bulunamamisti. Olaydan bir saat sonra polis ve jandarma hemen devreye girmis ardindan da AKUT dag tepe Ahmet'i aramisti.

Polis ekiplerinin gelen ihbarlari kendilerine yonlendirdigini kaydeden Tuna Tari sunlari soyledi

"Ayni yaslarda bir cocugun Cingeneler tarafindan Istanbul'un cesitli yerlerinde dilendirildigi bilgisi geldi. Bunun uzerine tum aile toplanip Kadikoy'e gittik. Dagilip aradik. Sonrasinda ayni sekilde Taksim'de Eminonu'nde aramalar yaptik. Ama bir sonuc elde edemedik."

Basindaki haberler sonrasinda pek cok ihbar telefonu aldigini vurgulayan baba Tari ancak her gecen gun vatandaslarin ilgisinin azaldigini kaydetti. Tari "Annesi, biricik oglumuzun 10 dakikada kaybolmasini her gun yeniden yasiyor. Her gun bir kez daha uzuntusunden kahroluyor. Ama yine de umudumuzu kaybetmis degiliz" dedi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir