kapat
18.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL


Cantasini kaptirdi hayatini kurtardi

Izmir'de huzurevinde calisan 54 yasindaki Tulin Safak, cantasini almak isteyen otolu kapkaccilara karsi koyunca omuzu kirildi

Izmir Yesilyurt Huzurevi'nde hastabakici olarak gorev yapan 54 yasindaki Tulin Safak, kapkaccilarin kurbani oldu. Sabah isine gitmek icin evinden cikan Tulin Safak'a otomobil ile yaklasan iki kapkacci, omzundaki cantayi aldi. Bu arada yere dusen Tulin Safak'in omuzu cikti. Cevredekiler tarafindan hastaneye kaldirilan Safak'in omuzu alciya alindi. Olayi duyar duymaz hastaneye giden esi Halil Safak "Artik bu kapkac terorune son versinler" diye konustu.

Cantayi aldilar
Kapkac olayi dun sabah saatlerinde Yesilyurt Karakolu idaresi Arapderesi Mevkii'nde meydana geldi. Sabah esi Halil Safak'i ise ugurladiktan sonra Yesilyurt Huzurevi'ndeki gorevine gitmek icin evinden cikan Tulin Safak'in yanina plakasi ve markasi tam olarak alinamayan beyaz renkli bir otomobil yaklasti. Iki kapkaccidan sagda oturan Safak'in sol omuzunda bulunan cantaya asildi. Ne oldugunu anlayamayan Tulin Safak, cantayi vermemek icin direndi. Ancak cantayi almakta israrli olan kapkaccilar, Safak'in cantasini daha hizla asilirken, diger direksiyon basinda bulunan kapkacci gaza basti.

Yerde suruklendi
Dengesini kaybeden Tulin Safak, omuzunu otomobilin sag arka kapisina vurduktan sonra yerde 10 metre kadar suruklendi. Bu arada Safak'in icinde 80 milyon lira para, cep telefonu ve kredi kartlarinin bulundugu cantayi alan kapkaccilar gozden kayboldu.

SSK Bozyaka Hastanesi Acil Servisi'ne goturulen Tulin Safak'in sol omuzunun ciktigi ve sag elinde ezilmeler, sol bacaginda siyriklar oldugu tespit edildi. Olayin ardindan Yankescilik ve Dolandiricilik Burosu ekiplerine ugradigi hain kapkac saldirisi ile bilgi veren Tulin Safak aracin plakasini alamadigini sadece kapkaccilardan birinin genc kisa sacli, toparlak yuzlu oldugunu soyledi.

Fatih SENDIL


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir