|
 |
|

Ülker aklandı
Efes Pilsen kazansa şampiyondu. Ama başa baş giden maçı Kaya'nın Zaza'ya attığı yumruk değiştirdi. Kavga ile coşan Ülker bir anda farkı 18'e dek çıkardı ve seriyi 3-2'ye getirdi
Ülker 18 farka ulaştı
Basketbol Ligi'nin final serisi 4.maça uzadı. Ülkerspor, kader maçında Efes'i 80-72 yenerek rakibine şampiyonluk vizesi vermedi ve durumu 3-2 yaptı. Maçın 7.dakikası 11-11 geçilirken, tempoyu arttıran Ülker periyod sonunda 20-13 üstünlük yakaladı. İkinci periyotta Kaya-Zaza kavgası nedeniyle bir süre duran maçın devamında Ülker 17.dakikada 18 farka (35-17) ulaştı. Turuncu-yeşilli ekip devreyi de 38-26 üstün tamamladı.
4.maç cumartesi günü
İkinci yarıda Efes farkı kapatmak için çabaladı. Dışardan Granger, içerden Kambala'yı kullanan lacivert-beyazlılar, 38.dakikada skoru 75-70'e getirdi. Ancak Booker ile rakibine izin vermeyen Ülker ilk galibiyetini aldı. İki takım cumartesi günü bu sefer Abdi İpekçi'de karşılaşacak.
Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya
tıklayın
|
|
|
|