|
 |
|

En güzel siyah en güzel beyaz
Taraftarlar, 2 kilometrelik bayrakla Balmumcu'dan İnönü Stadı'na yürüdü. Caddenin sonunda, üstü açık otobüsle gelen futbolcular taraftarlara katıldı.
Yaklaşık 40 bin Beşiktaş taraftarının önünde Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, kupayı kaptan Tayfur'a verdi. Siyah-beyaz karnaval geç saatlere kadar sürdü
Böyle şölen görülmedi
Süper Lig'de 2002-2003 sezonunu tek yenilgiyle ve 8 puan farkla G.Saray'ın önünde şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, bunun tadını çıkarma konusunda da zirveye çıktı. Siyah-beyazlılar, 7 sezon aradan sonra ulaştıkları şampiyonluğu muhteşem bir şölenle kutladılar. Beşiktaşlılar'ın coşkusu, taraftarların hazırladığı 2 kilometrelik dev bayrağın Balmumcu'da SABAH Gazetesi önüne bir kamyonla getirilmesiyle başladı. Burada toplanmaya başlayan siyah-beyazlı taraftarlar şampiyonluk sloganları eşliğinde bayrağın açılmasını beklediler.
Beşiktaş karnaval yeri
Yaklaşık 5 bin kişinin yardımıyla dev bayrak Barbaros Bulvarı'ndan İnönü Stadı'na taşındı. Sinanpaşa'da bu kalabalığa, üstü açık bir otobüse binmiş olan yönetim, teknik heyet ve futbolcular katıldı. İnönü Stadı'nın içi de tarihi bir gün yaşadı. Yaklaşık 40 bin Beşiktaşlı takımlarının zaferini kutlamaya gelmişti. Tezahüratlar arasında Başkan Bilgili'den başlayarak, zaferin mimarları anons edildi. Ardından Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, kaptan Tayfur'a kupayı verdi. Daha sonra da kupayla birlikte İnönü Stadı'nda şampiyonluk turu atıldı.
Fatih DOĞAN
Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya
tıklayın
|
|
|
|