kapat
02.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Kiraz festivali erikle kutlandı

Polonezköy Kiraz Festivali, ağaçların meyve vermemesi yüzünden erikle kutlandı. Kirazlar ise civardaki manavlardan parayla satın alındı

DALLARI KİRAZ BASMADI
İstanbullular'ın soluk alabildiği ender yerlerden Polonezköy, dün tarihi günlerinden birini yaşadı. Bu yıl yedincisi düzenlenen Polonezköy Kiraz Festivali'nde ortalıkta kiraz yoktu ama festival birçok etkinliğiyle gerçekten de görülmeye değerdi. Her yıl düzenlenen festivalde başınızı nereye çevirseniz dallardan sarkan kıpkırmızı kirazları görürdünüz.

PLANLAR SUYA DÜŞTÜ
Ancak dün Polonezköy'de bu bildik manzaralardan eser yoktu. Bu yıl kışın uzun sürmesi ve ağaçların geç meyve vermesi nedeniyle Polonezköy'ün kirazlı festival planlarını suya düşürdü. Köyde kiraz olmayınca doğal olarak eller cebe gitti. Köyün ahalisi, festival alanını çevre köylerden satın aldıkları kirazlarla doldurdu.

Uğur CAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
sempozyum
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır