kapat
01.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Bu pozlar viagracı babanın işini bozar

Viagra'nın üreticisi ilaç devi Pfizer'ın İngiltere Başkanı John Ball'ın manken kızı Jade'in cüretkâr seksi pozları ve iç gıcıklayıcı açıklamaları ile babasının satışlarını düşürecek gibi görünüyor.

Modellik yapan 22 yaşındaki seksi manken "Viagra'ya ihtiyacım yok. Hiçbir zaman olacağını da düşünmüyorum" dedi. Ticaret eğitimi alan ve Chelsea'de yaşayan Ball, modelliğe ilk başladığı zamanlarda seksi pozlar verirken çok zorlandığını itiraf etti "İlk yıllarda çok sabit fikirliydim. Daha sonra orada olduğumu unutup poz verirken seksi düşünmeyi öğrendim" dedi.

KÖTÜ KIZ OLMANIN ZAMANI GELDİ
Babasının Viagra kullanıp kullanmadığıyla ilgili soruya ise "Hiçbir fikrim yok. Onu anneme sormak lazım" diyerek esprili bir yanıt verdi. Günün birinde başarılı bir televizyon spikeri olmayı hayal ettiğini açıklayan güzel manken, çevresinin 'mankenliğe devam et' baskısı yüzünden kararsızlık yaşadığını anlattı.

Babasının kendisini çok kıskandığını anlatan Jade Ball, şu anda hayatında kimsenin olmadığını söyledi. Ball "Hep iyi kız oldum. Artık kötü kız olmanın zamanı geldi" diyerek, yeni bir ilişkiye hazır olduğunun da sinyallerini verdi. Bazıları doğal viagra etkisi yapacak güzel mankenin pozları ve açıklamalarının satışları azaltacağını söylese de, tersini düşünenlerin sayısı da az değil.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
sempozyum
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır