kapat
28.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Hep aynı numara...

Biri Bizi Gözetliyor Evi'nde işler sarpa sardı mı, yani izlenme oranları düştü mü, hep aynı numaraya başvurulur. Yarışmacılar birbirine girer! Sesler yükselir, gözyaşları dökülür. Bakıyorum da BBG'ciler yine bu oyuna başvurdular. Başrolü de Gaye Hanım'a verdiler. Spikermiş Gaye Hanım. Yalnız konuşmaları hiç de spiker konuşması gibi değil. Küfür, kıyamet. Yakışmıyor. Gördüğüm kadarı ile de müthiş tepki topluyor.

İTİRAF
Bir dostum Amerika'dan yeni geldi. Gündüz ekranlarının rezilliğini anlata anlata bitiremiyor. 16'sında babası belli olmayan çocuk doğuranlar... Sevdikleri ile nasıl yattıklarını anlatanlar... Daha ne rezillikler. "İtiraf"mış programın adı. Ekranlara çıkanların ar damarları çatlamış. Utanmak, sıkılmak kalmamış. Herşey, ama herşey adlı adınca anlatılıyormuş programda.

İnşallah bizim televizyoncular, bu "İtiraf"ları bizim ekranlara taşımak gafletinde bulunmazlar... Taşırlarsa, inanın yer yerinden oynar. RTÜK'e de gün doğar.

ONLAR ERDİ MURADINA
Kimler mi? Temel ile Şirin... Tam 322 hafta sonra dünya evine girdiler. "Mahallenin Muhtarları"nı güldürürken ağlattığı, bir de toplumsal yaralara sıkı bir neşter attığı için severim. Şu ekranda gözyaşı kraliçesi olarak da bir Behiye'yi bilirim. Bu hafta yine ağlattı bizi. O bebeğe yardım toplamak için kurdukları komployu izlerken, gözyaşlarımı güç zaptediyordum.

YIKILMADI, AYAKTA
Yayınlandığı saatlerde ekranda onca yerli dizi, sinema filmi, şu - bu olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran "Kim 500 Milyar İster?" yarışması. Seyircisini kaybetmedi, taş gibi yoluna devam ediyor. Taklidi "Maksimum Risk" ise, reytingde, ona yaklaşamıyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır