kapat
28.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

İki finalimiz var
Galatasaray, Liverpool maçı sonrası izin yapmadı. Pazar günü Göztepe ile deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılılar, akşam idman yaptılar. Kaptan Bülent, Şampiyonlar Ligi'nde kalan iki maçta iki final oynayacaklarını söyledi. Bülent, "Roma'da kazanırsak iş biter. Orada yenilmememiz gerektiğini biliyoruz. Berabere kalırsak Barcelona ile tam bir finale çıkacağız" dedi.

Yine mi ceza
UEFA, Liverpool maçında yaşananlardan rahatsız. Dün Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan maç toplantısında UEFA yetkilileri, sahaya atılan yabancı maddeleri eleştirirken tribünlerin çıkış koridorlarının yine boş bırakılmadığını ve bunun sakıncalarını dile getirdiler. UEFA'nın bu iki sorun nedeniyle Galatasaray'a para cezası vermesi bekleniyor.

Ünlü: Şikeciler pişman olacak
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü, son günlerde futbol kamuoyunun gündemini belirleyen şike iddiaları konusunda gerekenin yapılacağını söyledi. Brisa Bisiklet Takımı'nı makamında kabul eden Ünlü, bir soru üzerine, "Olay yargı aşamasında. Sürecin tamamlanmasını bekliyoruz. Gerekeni yapacağız. Bu işi yapanlar, yaptıklarına pişman olacak" dedi.

Hakan'a izin çıktı
G.Saray'dan Blackburn Rovers'a transfer olan Hakan Ünsal'a çalışma izni çıktı. İçişleri Bakanlığı'nda yapılan toplantıda çalışma izni alınması için milli takımın geçtiğimiz sezon yüzde 75'inde oynama şartının ağır bir sakatlık geçiren Hakan için geçerli sayılmadığı kaydedildi. Hakan'ın çalışma izninin bugün resmen kulübe bildirileceği ve milli futbolcunun cumartesi Bolton ile oynanacak lig maçında forma giyebileceği bildirildi.

Şükür'den siftah
Parma, bugün 19.00'da UEFA Kupası 4.turunda 0-0'ın rövanşında H.Tel Aviv ile karşılaşacak. İlk maçta oynayamayan Hakan Şükür'ün bu maçta ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Inter ise 21.30'da 3-1'in rövanşında Yunanistan'da AEK ile karşılaşacak. Sakat Emre ve Okan, kadroda yok. Diğer maçlar da şöyle: Liberec-Lyon (1-1), Rangers-Feyenoord (1-1), Valencia-Servette (3-0), B.Dortmund-Lille (1-1), Milan-Roda: (0-1), Leeds United-PSV: (0-0).

Real vizeyi aldı
Şampiyonlar Ligi'nde ikinci turun dördüncü maçları dün gece C ve D Grubu'nda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. D Grubu'nda Arsenal, Bayer Leverkusen'i 4-0 mağlup etti. Milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk ikinci yarının başında oyuna girdi. Gruptaki diğer maçta Deportivo, Juventus'u 2-0 yendi. C Grubu'nda ise Real Madrid, Porto deplasmanında aldığı 2-1'lik galibiyetle çeyrek finali garantiledi. Panathinaikos ise Sparta Prag'ı Konstantinou'nun 15 ve 48. dakikadaki golleriyle 2-1 mağlup ederek ilk sekiz için büyük avantaj sağladı. Çek takımının golü 90.dakikada Klein'dan geldi.

Efes-Kinder
Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Efes Pilsen, 2.Tur grubundaki ilk maçında İtalya'nın Kinder Bologna takımını ağırlıyor. İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda start alacak karşılaşmanın başlama saati 18.30. NTV'den canlı olarak yayınlanacak maçın öncesinde koç Oktay Mahmudi, "Evimizde oynamanın avantajını kullanarak güçlü rakibimizi yenmek istiyoruz" dedi.

Kanarya teslim
Basketbolda Erkekler Kuzey Avrupa Ligi 2. turunda mücadele eden Fenerbahçe, E Grubu'ndaki 4. maçında, Letonya'nın Ventspils takımına 92-87 yenildi. Rakibi önünde ilk yarıyı 47-45 önde kapatan sarı-lacivertli takım, üçüncü çeyrekte teslim oldu. F.Bahçe'de Mrsiç 25, Erdal 27, Weaks 18, Whisby 12, Zaza 3, Zeki 2 sayı ile oynadı.

Bayanlar kayıp
Basketbolda Bayanlar Avrupa Ligi B Grubu`nda çeyrek finale çıkma şansını daha önce yitiren F.Bahçe, grup lideri Fransa'nın US Valenciennes Olympic takımına 77-57 yenildi. Botaş da yine evinde Fransa'nın Cercle Jean Mace Bourges takımına 93-81 mağlup oldu.

Göz-Göz dolduracak
Göztepe, hafta sonu oynanacak G.Saray maçında tribünlerin dolmasını bekliyor. Göztepe, hafta sonunda sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürürken, Genel Müdür Ömer Dinçer, "G.Saray'ın gücü bizi kesinlikle korkutmuyor. Pazar iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz" dedi. Göztepeli yöneticiler, karşılaşmanın oynanacağı 58 bin kişilik Atatürk Stadı'nda tribünlerin tamamen dolmasını bekliyor. Tüm biletlerin satılması halinde 600 milyar civarında hasılat elde edileceği belirtildi.

364 şut 88 gol
F.Bahçe'de Ç.Rize maçının hazırlıklarını dün tek idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Lorant, 3'e ayırdığı futbolculara 45 dakika boyunca şut çalışması yaptırdı. Kalecilerin çok başarılı olduğu şut çalışmasında toplam 364 vuruşun sadece 88'i gol olurken, futbolcular yüzde 24'lük isabet oranı yakaladı. Çift kalede Andersson, Serhat, Revivo ve Oktay da attıkları gollerle göz doldurdu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır