kapat
28.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Süper Arçelik

Voleybol Erkekler Ligi'nde zirvenin önemli maçında ilk sette çekişme vardı. Bu seti alan Arçelik, daha sonraki setleri de çok rahat kazanıp liderliğini sürdürdü
Voleybol Erkekler Birinci Ligi'nde şampiyon adaylarıınn mücadelesinden Arçelik galip çıktı ve ligin ilk yarısındaki yenilginin rövanşını aldı. Maçın başından sonuna kadar oyunu tamamen kontrolünde tutan Arçelik, sakin ve kendinden emin bir oyun ortaya koydu. Erdemirspor'un tek yaptığı, iyi servis atmaktı. Ancak Arçelik bu servisleri çok iyi karşıladı ve pasörü Ivanov'a rahat ulaştırdı. Hücumda Stefanov, Barış ve Gökhan çok etkili oldular. Arçelik blokları da çok iyi işledi.

Sadece ilk set
Erdemir'de Voronkov dışında hücumda top öldüren yoktu. Erdemir'in diğer hücum silahı Hakan çok kötü günündeydi, Arçelik bloklarını nadiren geçebildi. Defansta takım halinde kımıldamayan Erdemirspor, Arçelik'in hücumlarını durdurmayı başaramadı. Maçın sadece ilk setinde biraz çekişme ve heyecan vardı. Diğer setlerde ise Erdemir rakibine boyun eğdi; Arçelik mutlak hakimdi. Bu galibiyet sonrasında Arçelik liderliğini tek yenilgiyle sürdürdü.

Aylin ÜSTÜNDAĞ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır