kapat
28.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sana yer yok

Alman hoca, "Bir orta saha oyuncusunda aradığım özellikler sende yok. Hava toplarında daha etkili olmalı ve pas yüzdeni yükseltmelisin" dedi

Eksiklerini bir bir anlattı
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, Hakan Bayraktar'a, "Sistemime uymadığın için sana takımda yer yok" dedi. Göreve geldiğinden beri oynatmadığı zaman zaman da kadroya bile almadığı genç futbolcuda gördüğü eksikleri bir bir anlatan Alman teknik adam, şunları söyledi: 1- Bir orta saha oyuncusu hava toplarında da etkili olmalı. Ama bu sende yok, 2- Orta sahada pas yüzdesi yüksek, çabuk oynayan isimler isterim. En önemli eksiklerinden biri bu, 3- Simao, Johnson ve Ogün gibi oyun içinde devamlılığın yok.

"Sistem kurbanıyım"
Lorant'la yaptığı görüşmenin ardından SABAH'a konuşan genç futbolcu şunları söyledi: "F.Bahçe'ye gelmeden önce zoraki olarak 2 ay tatil yaptım! Takımın seviyesine ulaşmak ve kendimi bulabilmek için en az 5 maç üst üste oynamam gerekiyordu. Bu şansı da yakalamıştım ama ilk yarı bitti. Sonra hoca değişti. Ve bu sefer de sistem kurbanı oldum

"Futbol kaybediyor!"
Takım kazandıkça ben de seviniyorum ama bunu kulübede değil sahada yaşamak, sahanın neresinde olursa olsun oynamak istiyorum. Ama bir maç iki maç değil en az 5 maç oynamalıyım ki kendimi gösterebileyim. Yoksa ne kendime ne de takıma bir yararım olur.

Hakan Bayraktar nereye koşuyor derseniz bunu ben de bilmiyorum. Ama hem ben, hem de Türk futbolu kaybediyor diye düşünüyorum."

SAKIP ÖZBERK: KOMPLE FUTBOLCU
Hakan komple bir futbolcu. Orta sahada da Türkiye'nin en iyi 3 isminden biridir. Ancak ofansa daha yakın oynar. Hakan'ı G.Antep'te ilk oynatan benim. F.Bahçe'de ise sanırım sisteme uyum sağlayamadı.

Ferudun NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır