kapat
28.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Arkadaşı gibi intihar etti

Sömestr bitimiyle okulan dönen 15 yaşındaki genç, çok sevdiği arkadaşının intihar ettiğini öğrenince yıkıldı, eve döndü ve onun gibi kravatla canına kıydı
Kırşehir'de, 19 gün önce çok sevdiği arkadaşını intihar sonucu kaybeden genç, aynı yöntemle kendini öldürdü. Dün saat 15.00'de meydana gelen olayda, Aşıkpaşa Mahallesi, 8. Sokak, Tok Apartmanı'nda oturan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz, aynı sırayı paylaştığı ve çok sevdiği arkadaşı Kubilay Şen'in 19 gün önce karnesinde kırık getirmesi sonucu intihar etmesine dayanamadı. Kendisini kravatıyla odasının kapı koluna asan Yusuf Yılmaz kapıyı çekerek yaşamına son verdi. Yakınlarından alınan bilgilere göre, 19 gün önce intihar eden Kubilay ile Yusuf'un çok iyi arkadaş oldukları öğrenildi. Okulların açılmasıyla birlikte her zaman aynı sırayı paylaştığı arkadaşını yanında göremeyince bunalıma giren Yusuf, sürekli olarak ailesine arkadaşını özlediğini söylüyordu.

TAKLİT EDİYORDU
Talihsiz gencin yakınları Yusuf'un bir hafta boyunca kravatını boynuna geçirerek, arkadaşının nasıl öldüğünü taklit ettiğini ifade ettiler. Gözyaşlarına boğulup sinir krizi geçiren yakınları, güçlükle sakinleştirildi. Yılmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Kırşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır