kapat
22.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

"Mart'ta zirvedeyiz"

F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant yönetime,"9 Mart'taki G.Saray-Beşiktaş derbisi berabere bitecek. Biz, 10 Mart'ta Antalya'yı yenip lider olacağız" vaadinde bulundu
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant'tan büyük iddia: "10 Mart'ta lideriz." Alman hocanın yöneticilerle yaptığı görüşmede, üç maç sonra ligde liderlik koltuğuna oturacaklarını ifade ederek, "Denizlispor ve Ç.Rizespor maçlarını kazanacağız. Bunlardan sonraki hafta 9 Mart'ta G.Saray-Beşiktaş derbisi var. Bu maç berabere bitecek ve biz ertesi gün Antalyaspor'u yenerek, lider olacağız. Hem de bu üç maçta da çok iyi futbol oynayacağız" dediği öğrenildi.

Yusuf ve Ceyhun'a uyarı
Sarı-lacivertliler, Denizlispor maçının hazırlıklarını dün çift idmanla sürdürdü. Sabah idmanında, kanat ortalarından gol vuruşu, tam saha pres ve top kapma çalışması yaptırtan Lorant, futbolcularını rakibi yarı alanından çıkartmamaları yönünde uyardı. Lorant, Yusuf ve Ceyhun'a da yaptıkları yanlış hareketlerden dolayı tepki gösterdi ve çalışmayı durdurup, bu oyunculara ne yapmaları gerektiğini gösterdi.

Alman çalıştırıcı, uyarılarından sonra Yusuf'un yaptığı güzel hareketlerin ardından bu futbolcunun başını okşayıp gönlünü aldı. Sarı-lacivertliler akşam da taktik çalışması yaptı. F.Bahçe'de G.Saray galibiyetinin 150 bin dolarlık primi ise gelecek hafta, salı günü dağıtılacak.

Ferudun NİDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır