kapat
21.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Fevzi'nin çöküşü

En büyük hayali üç büyükte oynamaktı Fevzi'nin.
Bunu başardı ve Beşiktaş'ta güzel günleri oldu; büyük paralar kazandı. Şansı döndü, önce eşinden sonra Beşiktaş'tan koptu. Evine haciz geldi. Şimdi nafaka parasını ödeyemeyen Fevzi'yi eşi mahkemeye verdi. Makus talihi bir türlü değişmiyor Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ın... Genç sporcunun işinde ve özel hayatında yaşadığı şanssızlıklar bir türlü peşini bırakmıyor. Yedi sezon Kartal'ın kale bekçiliğini yapan Fevzi'nin kaderi aslında 2000 yılında Galatasaray-Beşiktaş maçında değişti... Maçın 82'nci dakikasıydı ve Beşiktaş 1-0 öndeydi. Takım arkadaşından gelen geri pası karşılamak isteyen Fevzi topu kendi kalesine attı. Maç berabere bitti. Bu da Galatasaray'ın şampiyonluğu demekti.

Tabii ki kendi kalesine gol atmak bir kaleci için en büyük talihsizlikti. Bu da psikolojik olarak Fevzi'yi yıprattı. Ve hatalar zinciri birbirini kovaladı... Kendini yiyip bitiren Fevzi, kafasını kale direklerine vurdu. Uzun süre ilk 11'de yer alamadı. Bu sezon sonuna kadar da kiralık olarak Gaziantepspor'a verildi. Karın tokluğuna Gaziantepspor kalesini koruyan Fevzi Tuncay'ın şimdi uçan kuşa borcu var...

EVLİLİĞİ DE BİTTİ...
23 yaşındaki kaleci Fevzi'nin bu talihsizliği özel hayatına da yansıdı. Maddi sıkıntılar içine düşen Fevzi'nin, magazin basınında da geniş yer tutan evliliği bitti. Eşi Yeşim'den boşanmak için mahkemeye başvurdu. 24 Ocak 2002'de olan ilk duruşmasında hakim, Fevzi'nin eşine ve 4 yaşındaki kızı Yağmur'a ayda 600 milyon lira nafaka vermesini kararlaştırdı; mahkemeyi 10 Nisan'a erteledi. Ancak uçan kuşa bile borcu olan Fevzi Tuncay, bu süre içinde eşine ve kızına nafaka ödeyemedi.

Ve eşi Yeşim Tuncay, davanın açıldığı tarihten bu yana Fevzi'nin 2 milyar 400 milyon liralık nafaka borcu biriktiğini ve kendisinin de zor durumda olduğunu belirterek avukatı aracılığıyla icra davası açtı. Mahkeme kararlarına saygılı olduğunu söyleyen Fevzi Tuncay ise nafaka parasını ödeyebilecek durumda olmadığını ancak parası olduğu zaman yasal faiziyle birlikte ödeyebileceğini söyledi.

ESKİ GÜNLERE DÖNECEK...
Açıklamayı ise kaleci Fevzi Tuncay'ın avukatı Alican Levent yaptı:

"Fevzi karın tokluğuna Gaziantepspor'a gitti. Şu anda maddi açıdan bitmiş durumda. Eski parlak günlerine inşallah yeniden dönecek. Asgari ücret üzerinden bu paraları ödeyebiliriz. Ama 600 milyon lira ödeyebilecek durumda değil."

Avukat Alican Levent, Yeşim Tuncay'ın Fevzi'ye ait olan Acıbadem'deki evde oturduğunu ancak bu evinde ipotekli olduğunu ve satılabileceğini söyledi.

Ayla ÖZCAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır