kapat
21.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Olaylı voleybol maçı Göztepe'nin
Bayanlar Voleybol Türkiye Kupası'nda, Göztepe, Karşıyaka'yı 3-2 yenerek tur atladı. Setleri 25-23, 25-23, 17-25, 18-25, 19-17 sona eren ve 120 dakika süren maçta gergin anlar da yaşandı. Son sette Karşıyakalı oyuncuların bulunduğu alana bıçak atıldı. Bu olay üzerine maç 3 dakika dururken, hakem seyircileri sakin olmaları ve sahaya yabancı madde atmamaları konusunda uyardı.

Baliç kovuldu
F.Bahçe'nin önümüzdeki sezon için transfer etmek istediği Elvir Baliç, kiralık olarak oynadığı Rayo Vallecano'dan kovuldu. Baliç'in menajeri Dino Pasariç, "Kulüpten, ilişkisinin kesildiğini bildirdiler" dedi. Boliç'in iki gol attığı Tenerife maçı öncesi kadrodışı bırakılan Baliç, İspanyol basınınca da ağır şekilde eleştirildi. El Pais yazarı Oscar Sanz, "Baliç'in yıldızı söndü" adlı yazısında, "1.2 milyon $'lık ücreti hep sorun oldu. Kaprisleri ile teknik direktör Gregorio Manzano'yu bıktırdı" yorumunu yaptı.

Bayanlar döküldü
Avrupa Bayanlar Ligi'ndeki temsilcilerimiz F.Bahçe ve BOTAŞ maçlarını farklı kaybetti. B Grubu'ndaki F.Bahçe, deplasmanda Çek takımı Brno'ya 85-73 yenildi ve 12. maçında 8. mağlubiyetini aldı. A Grubu'nda mücadele eden BOTAŞ ise, Slovenya deplasmanında Ruzomberok'a 95-64 ile boyun eğerken, 9. yenilgisiyle tanıştı.

Telekom-Beşiktaş
Basketbol Ligi'nde bugün 3 maç var. Ankara Atadürk Spor Salonu'nda 14.30'da oynanacak günün ilk maçında Türk Telekom-Beşiktaş ile karşılaşıyor. 17.00'de ise Büyük Kolej-TED Kolejliler maçı var. İstanbul'da ise F.Bahçe, 17.00'de Karşıyaka'yı Haldun Alagaş Spor Salonu'nda ağırlıyor. Öte yandan İTÜ maçında hakeme küfür ettiği için diskalifiye edilen F.Bahçeli Mrsiç'e 2 maç ve 500 milyon para cezası verildi.

TED'de turladık
TED-Fıratpen Uluslararası Bayanlar Kapalı Kort Tenis Turnuvası ana tablo ilk tur maçlarında, korta çıkan İpek Şenoğlu ve Pemra Özgen rakiplerini yenerek, 2. tura yükseldi. 10 bin $ ödüllü turnuvada İpek Şenoğlu, Yunanlı Maria Pavlidou'yu 6-1 ve 6-3'lük setlerle 2-0, Pemra Özgen de Makedon Marina'yı çekişmeli bir maçtan sonra 3-6, 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-1 mağlup ettiler.

Timsah şartlandı
Bürsa son 2 maçta aldığı 6 puanın moraliyle sahasında ağırlayacağı İstanbulspor'u da devirmek istiyor. Teknik Asbaşkan Nihat Şengezer, "İşimiz kolay değil. Onlar da bizim gibi karşılaşmadan mutlak galibiyet bekliyor. Futbolseverler, çekişmeli ve zevkli bir maç izleyecek. Ama 3 puanı alarak, taraftarlarımıza başram hediyesi vereceğiz" dedi.

Trabzonspor'da gergin çalışma
A.Gücü ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzon'un dün akşamki çalışmasında, Erman ve Cem birbirine girdi. Çift kale maçın son bölümünde birbirlerine sert giren Erman ve Cem birbirleriyle tartıştı. Araya giren kaptan Hami ve diğer oyuncular, tartışmanın büyümesini engelledi. Trabzonspor'da, idmana kontrol amacıyla gittiği İstanbul'dan dönmeyen Bushi katılmazken, hafif sakatlığı süren kaleci Bülent de çalışmaya çıkmadı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır